Брутална жега мъчи най-добрата българска спринтьорка Ивет Лалова в Италия.

...
Брутална жега мъчи най-добрата българска спринтьорка Ивет Лалова в Италия.
Коментари Харесай

Адски мор стряска Ивет Лалова

Брутална горещина мъчи най-хубавата българска спринтьорка Ивет Лалова в Италия . Тя сподели термометъра от автомобила си, който регистрира рекордните стойности от 43 градуса по Целзий. Самата Лалова е изумена от адската горещина и стои единствено на климатик.

Само допреди дни атлетката прекара ваканцията си по гръцките острови дружно със своя брачен партньор Симоне Колио.  Двамата се радваха на красиви залези, разходки с яхта и се разхлаждаха в морето, само че ваканцията им свърши, а на Ботуша ги посрещна горещата вълна Самият Симоне показа в обществените мрежи:

„ Чао довиждане, красива Гърция. Ще се забележим през септември! Готови и заредени за Диамантената лига в Монако и Лондон! “. Състезанията по лека атлетика са на следващия ден и в неделя, а италианецът е физиотерапевт. Двамата дружно с Ивет живеят в градчето Риети, което се намира на към 80 километра от столицата Рим. Италианецът и българката се венчаха през 2013 година в локалния католически храм „ Сан Доменико “. След това си построиха лично имение в Риети.

През септември двамата ще честват 10-годишнина  от сватбата си, като тогава Симоне е провел още веднъж сантиментална фамилна отмора. Миналата година Колио претърпя интервенция поради рядко заболяване, само че към този момент всичко е отминало, а фамилията е по-щастливо и сплотено от всеки път.

„ И в усмивката й виждам нещо по-красиво от звездите. Обичам те! “, показа неотдавна Симоне към обичаната си във връзка 39-ия рожден ден на най-бързата бяла жена на планетата. Семейство Колио към този момент мисли и за наследници. „ Разбира се! И бих желала да сме освен трима, ами четирима или петима “, споделяла е Лалова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР