Брутален скандал избухна в ресторант в Приморско. Сцените за заплахи

...
Брутален скандал избухна в ресторант в Приморско. Сцените за заплахи
Коментари Харесай

Простотия по морето. Кръчмар плаши с бой в Приморско

Брутален скандал избухна в ресторант в Приморско. Сцените за закани и груби нападки са снимани на видео и провокираха стотици мнения в обществените мрежи. Туристка останала недоволна от храната, а когато отказала да я заплати, я обвинили, че прави " бомба " със сметката., написа Монитор.

" Нашата отмора в Приморско. След като се оплачеш от обслужване или качеството на храната във ресторант " Старата мелница " - Приморско, шефът на обекта упорства да си платиш сметката и те настига на улицата, с цел да се саморазправи с теб. " Това написа в групата " Истината за Приморско " Мария Кормева-Иванова.

Репликата е поради скандал в заведение в града, където тя се оплакала от неприятната храна и отказала да заплати. Когато споделила, че ще се обърне към контролните органи, притежателят на заведението " Старата мелница " почнал да заплашва.

 В хода на диалога, който виждаме във видеото, се схваща, че притежателят е бил наказан и сега е в пробация. Това обаче не го стопира да демонстрира експанзия към клиентите с думите " Ако ти шибна един ", " Ще ти изкъртя зъбите ", " Идиот "

" Арогантно поведение имаше този клиент цяла вечер. Държеше се все едно сме му прислужници, заплашваха всички а беше със фамилията си. Много пияни и нагли такива да си вървят в Гърция.

Писна ни от отрепки, които избиват комплекси и се държат с нас по този начин. Имайте ни уважението тъй като ние сме сервитьори единствено няколко часа. После за какво няма личен състав да обслужват отрепки като вас. Не сме ви прислужници!! " Това декларира Росен Кърмаджиев от Айтос, който очевидно е бил директен очевидец на разпрата в заведението.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР