Броят на пациентите с потвърдена диагноза COVID-19 в Израел се

...
Броят на пациентите с потвърдена диагноза COVID-19 в Израел се
Коментари Харесай

Броят на заразените с коронавирус в Израел се увеличава

Броят на пациентите с доказана диагноза COVID-19 в Израел се е нараснал до 1 442-ма души по данни на Министерството на здравеопазването на страната, заяви РИА Новости.
В понеделник сутринта са докладвани 1 238 случая.
Според израелското министерство в 21:00 в понеделник, броят на диагностицираните случаи с ковид в Израел доближи 1 442-ма, от които 29 души са в тежко положение. В същото време 41 души са се възстановили.
В петък, 20 март, в Израел умря първият пациент с коронавирус- 88-годишен мъж, приет в болница преди към седмица в Йерусалим. Състоянието на пациента е било усложнено от доста съпътстващи хронични болести.
Израел предприе строги ограничения, с цел да предотврати разпространяването на заболяването. Страната вкара ограничаване за придвижването на жителите. Израелците са инструктирани да не напущат дома си, с изключение на по неотложност и при закупуване на храна и медикаменти. Освен това, съгласно напътствията на управляващите, е неразрешено да се посещават плажове, паркове, търговски центрове и други публични места. Не можете да се канят и одобряват посетители, неразрешено е събирането в група от повече от 10 души, асансьора може да се употребява единствено по един.
Вижте още:
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 23 март
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР