Броени дни преди началото на четвъртия сезон на Игри на

...
Броени дни преди началото на четвъртия сезон на Игри на
Коментари Харесай

Участници от Игри на волята: България влизат в кулинарна битка в Черешката на тортата

Броени дни преди началото на четвъртия сезон на „ Игри на волята: България “ в ефира на NOVA, едни от най-запомнящите се участници от миналогодишното издание на атрактивното риалити ще завладяват кулинарната сцена в „ Черешката на тортата “. Следващата седмица част от тима стават Мани Ву Нанг Тъ, Паулина Горанов, Красима Кирова, Андрей Гридин и Неделчо Богданов. Колоритната компания е приготвила непредвидени обстановки, секрети съюзи и оспорвана конкуренция, които няма да оставят феновете безразлични.

Човекът, който мисли в картини – аниматорът Неделчо Богданов, няма да изневери на облика си на пълководец и в „ Черешката на тортата “. В понеделник повелителят на пъзелите ще се включи в кулинарната конкуренция с подготвена тактичност, която да му обезпечи успеха в предаването. Концепцията за меню на домакина ще включва ефектни и вкусни ястия на налични цени, бюджетно пиво и огромна доза екстравагантност. Ще успее ли Неделчо да заблуди гостите си и допустимо ли е да крие още проекти, които ще смаят всички?

Във вторник тежката артилерия ще извади огромният победител от сезон 3 на „ Игри на волята: България “ – ски бегачът Андрей Гридин. Атлетът ще предложения компанията в уютния си дом и за разлика от Неделчо, ще избере друга тактика – да ги срещне с усетите на родината му Казахстан. Менюто на домакина включва повече от любопитни съставни елементи като компот от облепиха и торта „ мравуняк “. По време на вечерята остарялата омраза сред Мани и Паулина ще се разпали с нова мощ, а за край Андрей ще ревизира дали гостите му са изгубили тренинг след присъединяване си в „ Игри на волята: България “.

Момичето, което влиза в приключението с ария – Паулина Горанов, ще показва забележителни кулинарни умения в сряда. Тя е възнамерявала уютна конюнктура и неповторими комбинации от усети и аромати. Паулина ще показа себе си и полските си корени с типични за родното й място предписания като сладкиш „ Карпатка “ и „ борш с ушки “. В кухнята тя ще бъде перфекционист и ще обърне внимание на всеки един подробност, с цел да се усещат гостите й оптимално удобно. За край Паулина е подготвила магична музикална изненада, която ще провокира сълзи в очите на непредвиден участник.

В четвъртък провокативната Мани Ву Нанг Тъ ще се трансформира в същински вихър в кухнята. Пиперливият език на „ Игри на волята: България “ ще даде сериозна поръчка за първокласно, съвременно, блестящо и богато многостепенно меню, което дава отговор оптимално на същността й. Мани ще се постарае да бъде най-хубавия хазаин за седмицата и с двете изненади, които е подготвила за гостите си. Ще се почувства ли тя почтено оценена за всички старания, които е положила или една смешка ще докара до непредсказуем провал на вечерята?

Атрактивната Красима Кирова се втурва в кулинарно премеждие със състезателен дух и темперамент в петък. В кухнята тя ще подготви здравословно и изтънчено меню с морски блага, допълнено от сладко прелъщение, което всеки ще може да употребява без терзания. Красима ще заложи на красивата визия на ястията и масата, а ведрото въодушевление няма да я напуща и за момент по време на готвенето. Вечерята

ще бъде време за анализ на събитията през миналата седмица и дръзки самопризнания, а нежните дарове на Красима ще слагат заслужен край на кулинарното предизвикателство.

Какви прочувствени моменти и провокации още чакат участниците и има ли късмет някой да успее да заблуди кулинарния гуру началник Манчев? Не пропускайте да разберете в новите епизоди на „ Черешката на тортата “ от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

А кои ще бъдат новите участници в четвъртия сезон на „ Игри на волята: България “ и пред какви тествания ще би трябвало да се изправят, гледайте от 3 септември в 20:00 ч. по NOVA.

Още забавна информация за „ Черешката на тортата “ може да откриете във на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в след излъчването им в ефир.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР