Британската кралица пусна своя собствена линия препарат за миене на

...
Британската кралица пусна своя собствена линия препарат за миене на
Коментари Харесай

Елизабет II пусна своя марка миялен препарат

Британската кралица пусна своя лична линия препарат за миене на съдове с обичания й мирис. Елизабет II и преди е казвала, че обича миенето на съдове и с стартирането на новия артикул на пазара желае да направи тази задача в семействата доста по-приятна.

Кралицата пусна първите опаковки с натуралния препарат в магазина за дарове, ситуиран в нейния дом в Норфолк. Логото е на Royal Sandringham Estate и има мирис на " крайбрежни разходки " с нотки от океански бряг, написа Vanity Fair. Едно шише от 500 мл коства 14,99 паунда.

Етикетът на опаковката гласи: „ Вдъхновени от споделената пристрастеност за запазване на околната среда, си сътрудничихме с Norfolk Natural Living, с цел да създадем нашия препарат за миене единствено на 10 благи от имението, употребявайки най-хубавите растителни съставки. “

Продуктът излиза на пазара, откакто през 2020 година някогашният кралски иконом Пол Бърел сподели в подкаста The Secret, че кралицата няма нищо срещу да измие съдовете сама. 

„ Нейно величество обича да върви на пикник, само че нормално храната към този момент е приготвена за нея. Затова тя обича да мие чиниите сама ”, разкри Бърел. Той издаде още, че 95-годишната Елизабет поставя гумени ръкавици, с цел да свърши домакинската работа, поставя ги също и когато върви в дървената хижа в Балморал и  упорства да се обслужва сама като една същинска практична британка.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР