Британската кралица-консорт Камила възразява срещу нелепите диети“ и предпочита балансирана

...
Британската кралица-консорт Камила възразява срещу нелепите диети“ и предпочита балансирана
Коментари Харесай

Разкриха с какво се храни кралица-консорт Камила

Британската кралица-консорт Камила възразява против „ нелепите диети “ и избира уравновесена диета, с цел да се поддържа във форма. Тези и други особености на диетата на брачната половинка на Чарлз III бяха разкрити от Daily Express, съобщи БГНЕС.

Диетоложката Сара Кампус сподели, че Камила води деен метод на живот и яде натурални артикули, които се отглеждат в селската резиденция на краля Highgrove House. Синът ѝ Том Паркър-Боулс разкри, че една от обичаните храни на майка му са бъркани яйца.

Кампус сподели още, че съдейки по здравия загар на 75-годишната брачна половинка на Чарлз III, тя яде на обяд храни, богати на здравословни мазнини, като авокадо, рибни ястия и бадеми. Освен това тя обича разнообразни зеленчуци. „ Камила има вяра в уравновесената диета и не има вяра в нито една от тези глупави диети “, твърди диетоложката. Така да вземем за пример, брачната половинка на краля счита за неуместно да отхвърля млечните артикули, което се предизвиква от доста диети.

За вечеря Камила избира да яде агнешко, само че може да помоли Сара и да ѝ подготви пастирски къс от продуктите, останали от предния ден. Въпреки обстоятелството, че през годините Чарлз III стартира да се придържа към диета, гравитираща към вегетарианството, брачната половинка му не трансформира навиците си и се храни доста разнообразно.

Според Кампус комбинацията от уравновесена диета и деен метод на живот разрешава на Камила да наподобява ужасно на 75 години.

По-рано диетоложката Сигне Суонфелд уточни обичаните закуски на Чарлз III. Новият крал на Англия избира да закусва късно и изключително обича един тип чай.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР