Британската академия за филмово и телевизионно изкуство – БАФТА, ще

...
Британската академия за филмово и телевизионно изкуство – БАФТА, ще
Коментари Харесай

Чернобил фаворит за наградите на БАФТА

Британската академия за кино и телевизионно изкуство – БАФТА, ще означи най-хубавото от телевизионното лъчение в Обединеното кралство през 2019 година в предаване онлайн в края на юли - въпреки че звезди и аудитория ще отсъстват, заяви Reuters.

Сериалът„ Чернобил “ на HBO, е  на върха на оповестените в четвъртък ранглисти с цели 14 номинации.

„ Имахме над 500 участия през тази година... в действителност беше оспорено “, съобщи ръководителят на БАФТА Кришнанду Маджумдар пред Reuters.

Номинациите попадат в две категории, телевизия и телевизионно майсторство, като спечелилите в първата ще бъдат оповестени на церемонията по награждаване на 31 юли.

Заради пандемията от ковид, се чака номинираните да снимат речите си, а не да се появят персонално. В шоуто обаче ще има елементи онлайн, който артистът и режисьор Ричард Айоадей ще показа.

„ Всички тези детайлности се вършат сега, тъй като разпоредбите за обществено разграничаване се трансформират. Това, което можем да кажем сега, е, че ще има шоу в студио и работим с участниците “, сподели Маджумдар.

Номинациите за „ Чернобил “ включват водещ артист за Джаред Харис, поддържащ артист за Стеллан Скарсгард и мини-сериали.

Наградите ще бъдат оповестени онлайн на 17 юли.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР