Брекзит остана в сянката на пандемията от коронавируса във Великобритания,

...
Брекзит остана в сянката на пандемията от коронавируса във Великобритания,
Коментари Харесай

COVID-19 потопи Брекзит

Брекзит остана в сянката на пандемията от ковид във Англия, където случаите на заразявания не престават да нарастват макар строгите ограничения. Правителството планираше възобновяване на занятията в учебните заведения след зимната почивка, само че в този момент се съгласи те да бъдат затворени в най-сериозно засегнатите региони, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Натискът върху държавното управление да затвори всички учебни заведения в Англия за две седмици от понеделник се ускорява неимоверно доста. Профсъюзите на учителите приканиха да се премине към онлайн образование, поради новия вариант на Covid-19, който се популяризира доста бързо и както демонстрират някои данни изключително в учебните заведения. Директори на учебни заведения даже започнаха правосъдна процедура против министрите с искане да им бъде предоставена информация въз основата на какви данни е взето решението за възобновяване на образователните занятия.

Много съществени учебни заведения ще бъдат отворени в понеделник, само че това няма да стане в Лондон, който е едно от най-големите огнища на болестта.

Междувременно националното опазване на здравето предизвести, че чака случаите на заразявания да набъбнат още повече през идната седмица като директен резултат от неспазването на рестриктивните мерки по време на новогодишната нощ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР