Компанията, създател на първата платформата за отдаване на ваканционни имоти

...
Компанията, създател на първата платформата за отдаване на ваканционни имоти
Коментари Харесай

“Висяща къща”, имението на Принс или музика в хола на Доджа Кет. Airbnb обяви нова “иконична” категория развлечения

Компанията, основател на първата платформата за отдаване на ваканционни парцели чартърен, разгласи нова категория прекарвания, които ще предлага на потребителите си.

”Икони ” (бел.ред. в оригинал на англ. ез. - “Icons ”) е сбирка от “необикновени прекарвания, проведени от най-големите имена в музиката, киното, малкия екран, изкуството, спорта ”, показва CNN.

“Висящата къща ”(бел.ред. - една от най-емблематичните къщи от на Disney и Pixar, от англ. ез. “up house ”), имението на Принс “Purple Rain ”, забавлявате с американския комикКевин Харт или частен концерт в хола нахип-хоп дивата Доджа Кет- това са част от прекарванията, които Airbnb събира в новата категория “Икони ”.

В специфичната категория на платформата за наемане на жилища за отмора, хората могат да попаднат на къщата на Принс от именития филм„ Purple Rain “. Имотът, който се намира в Минеаполис,досега в никакъв случай не е билдостъпенза публиката.


фотография: Airbnb
“Иконите ” ви придвижват в светове, които съществуват единствено във въображението ви - до момента ”, сподели в изказване Брайън Чески, съосновател и основен изпълнителен шеф на Airbnb.

“Тъй като животът става все по-дигитален, ние се фокусираме върху това да внесем повече магия в действителния свят. С Icons създадохме най-необикновените прекарвания на Земята ”, показва Чески.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР