Бразилската суперзвезда Неймар стана обект на огромна критика в родината

...
Бразилската суперзвезда Неймар стана обект на огромна критика в родината
Коментари Харесай

В Бразилия беснеят срещу Неймар, след като плъзна слух, че се е контузил в дискотека преди мача с Аржентина

Бразилската суперзвезда Неймар стана обект на голяма рецензия в родината си, макар обстоятелството, че страната се класира за Мондиала в Катар с цели 6 мача до края на квалификационния цикъл. Причината е, че плъзна слух, съгласно който нападателят се е контузил в дискотека преди огромния мач с Аржентина нощес, научихме от Mirror.

Бразилското издание Globo твърди, че най-скъпият футболист на планетата е видян да купонясва в известен бар в Сао Пауло единствено два дни преди дербито, а по-късно бе оповестено, че е с травма и няма да вземе присъединяване в отсрочената среща с „ гаучосите “.

Неймар не за пръв път повдига подозрения по отношение на професионализма, с който подхожда към футбола, като съвсем всяка година излиза в болничен за няколко седмици към рождения ден на сестра си Рафаела Бекран, а най-малко 1-2 пъти годишно папараци го улавят в неуместни обстановки из разнообразни купонджийски дестинации по света.

Бразилецът по публична информация има проблем с адукторите и се чака да отсъства единствено няколко дни, с цел да бъде на линия за клубния си ПСЖ през уикенда против Нант.

Междувременно Бразилия и Аржентина приключиха 0:0, като по този начин и отбора на Лионел Меси си подсигурява място измежду квалификантите за Световното състезание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР