Братята-депутати от новата парламентарна група на проруската Възраждане – Николай

...
Братята-депутати от новата парламентарна група на проруската Възраждане – Николай
Коментари Харесай

Братя – депутати от „Възраждане”, мамят с фирма за дограма, плашат жертвите си

Братята-депутати от новата парламентарна група на проруската „ Възраждане ” – Николай и Димчо Дренчеви, мамят хората с тяхната компания за дограма, излиза наяве от сигнали на изпатили клиенти.

В България битува мнението, че който не става за нищо друго отива в политиката. Ако съдим от мненията в интернет, братята Дренчеви чудесно се вписват в тази догадка, написа bird.bg.

С екипа ни се свързаха недоволни клиенти на тяхната „ дограмджийска “ компания „ Братя Градеви “. Оказа се, че те напълно не са единствени и по форумите и „ черните описи “ на строителни компании бъка от мнения за услугите, предоставяни от новоизбраните депутати от Възраждане.

Безспорно е занимателен фактът, че двама братя са част от състава на една парламентарна група и то в едно Народно заседание.

Преобладаващите мнения в Гугъл за услугите на компанията им звучат по този начин: „ Големи непрофесионалисти събрани от прът и въже. Некадърни и нагли. Изключително некачествена направа и монтаж.

Три пъти идваха за размери и отново ги объркаха. Полуидиоти, без никаква връзка по сред си! Интересно е, че хората се доверяват на името Градеви, само че то не е фамилия – още повече пък да са братя. Това е маркетингов трик посредством, на който съумяват да си докарат клиенти, за първи и финален път несъмнено.

Другото забавно нещо, което забелязах е, че даже единия от притежателите на компанията – Димо Дренчев, си пиши самичък критика тук:,,Много съм удовлетворен “:

Но не способства особенно за рейтинга, който приказва задоволително за тях!

Реклама

Съвета ми е да търсите друга фирма… “

Всъщност притежателите освен, че са братя, само че са и братя депутати. А за интелектуалното равнище на нашите политици свидетелства screenshot-а, който удостоверява думите на недоволния клиент и документира изразеното от Dimo Drenchev удовлетворение. Разбира се, не е ясно от какво тъкмо е удовлетворен той, от гневните клиенти или от услугите на компанията си. 

Освен, че е доста надалеч от понятието „ правилна компания “, във форумите и по-конкретно в BG MAMA (да, знаем, това е класика) откриваме и данни за осъществено закононарушение, естествено от дълго време погасено по отминалост.

Недоволен клиент споделя: „ Фирма „ Братя Градеви “, намират се на бул. „ Христо Ботев “, не правете грешката да си поръчвате дограма от тях – аргументите:

1. една година ми остъкляваха терасата като се смениха най-малко 3 групи монтажници

2. разправях се непрекъснато с тъпите им, невъзпитани служителки за дните за монтаж

3. заплашиха ме, че ще вървя в инвалидна количка, в случай че не си доплатя остатъка от сумата

4. сега терасата ми е остъклена и си тече при всеки дъжд

… няма да разясня какъв брой добре е нивелирано всичко и по какъв начин крилата ми опират, тъй като провиснаха …. и това единствено за няколко месеца “

По мотив на мнения от други участници във форума, чиито позиции звучат като рекламен слоган на „ депутатската “ компания, жалващия се клиент добавя: „ Господин Дренчев ме заплаши персонално, даже имам очевидци, в случай че толкоз смяташ, че не съм права, заповядай да се увериш персонално – при всеки дъжд, вътре си вали и човек се замисля за какво е дал толкоз пари, с цел да си трови нервите по-късно. Нямам какво повече да кажа, с изключение на – откакто ти вземат парите, самичък се спасяваш … “

Виждаме, че през годините притежателите на компанията си построяват „ желязна “ известност. Вероятно по този начин ще работят и в Народното събраниe. В изборния ден обаче „ Всеки самичък си преценява “.

*коментарите от форумите са представени без редакторска интервенция.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР