Днес започнаха снимките на най-новия сериал на БНТ, продуциран изцяло

...
Днес започнаха снимките на най-новия сериал на БНТ, продуциран изцяло
Коментари Харесай

Започнаха снимките на Те, вълните - новият сериал на БНТ

Днес започнаха фотосите на най-новия сериал на Българска национална телевизия, продуциран напълно от публичната телевизия. В шест епизода " Те, вълните " споделя за това, че даже разкъсвано от интриги и злоба, фамилията се оказва финален кей за индивида.



Историята преплита и престъпни сюжети, с които героите ще би трябвало да се оправят. Днес наш екип беше на снимачната площадка по Южното Черноморие.

Снимките на сериала " Те, вълните " започнаха край Приморско. А в основните функции влизат едни от най-обичаните актьори.

Теодора Духовникова, актриса: Това е един от най-хубавите дни може би в живота ни. Снимали сме доста, само че нищо от нещата, които сме снимали не е било толкоз особено за нас.



Койна Русева, актриса: Става дума за кармата, която минава през поколенията, ще успеем ли да се оправим с тази тежка задача - да заобиколим кармичните си връзки или няма да успеем.

Теодора Духовникова, Радина Кърджилова и Койна Русева, по чиято концепция е изработен сериалът, са дъщери на аристократична майка. Живеят в бохемската си къща край морето, само че след случай с доста незнайни, фамилията им се разклаща и стартират да изплуват техните надълбоко защитавани секрети.

" Семейна драма, само че с престъпни детайли. И се надаваме, че по някакъв чист и простоват метод можем да докоснем хората, тъй като всички ние сме преживявали такива неща ", сподели Петър Крумов, режисьор на сериала.



Голяма част от фотосите на сериала ще са по Южното Черноморие, в това число се снима и под вода.

" Много ще ни е мъчно, имайки поради времето, само че пък е доста образен план и мисля, че в действителност си заслужава, защото ние сме събрали най-хубавите ", уточни Неда Морфова, режисьор на сериала.

Сериалът " Те, вълните " е част от филмопроизводството на Българска национална телевизия, която е най-големият продуцент на телевизионно кино в България.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР