Истината лъсна и тя изобщо не е приятна
Седмият сезон на

...
<br
>Истината лъсна и тя изобщо не е приятна
<br
>Седмият сезон на
Коментари Харесай

Истината е гадна: Ето защо замениха Владо Карамазов с Ваня Джаферович!


Истината лъсна и тя въобще не е приятна

Седмият сезон на „ Сървайвър “ е в разгара си, само че феновете беснеят. И то не против участниците, нито против трудностите, против които се изправят,  а поради новия водещ. Както стана ясно Ваня Джаферович изрита Владо Карамазов. Досега обясненията бяха повече от неразбираеми и истината се потулваше. Единствено Владо Карамазов се оплака, че от продукцията не му споделили до последно за рокадата, а го създали по телефона, много тайно.

„ Но, ти закъсняваш от време на време истино, само че постоянно идваш, идваш при нас… “, както се пее в известния шлагер.

И по този начин феновете разплетоха заплетения проблем. Те отхвърлят да гледат приключенското шоу, тъй като не могат да схванат речта на хърватина. И желаят надписи, с цел да знаят какво им споделя от екрана. Хейтът против някогашния футболист бил толкоз мощен, че от продукцията се видели в знамение. А  и пагубно падналия рейтинг на „ Сървайвър “ ги предиздвикал да вземат крути ограничения. Те щели да сменят водещия Ваня Джаферович в придвижване, само че новия кастинг щял да отнеме седмици, преди да се вземе нов, който хем да е прочут, хем да подхожда на аудиторията.

Връщането на Владо Карамазов било обаче идея пердута. Той се обидил, че го отстранили от формата поради пари. Актьорът се договорил за хонорар от 150 бона, против три месеца зной, рискови инсекти и безчовечен условия. Те се съгласили, до момента в който не намерили Ваня Джаферович, който клекнал на пет пъти по-ниска сума, в размер на 30 бона. А Карамазов изгубил куп оферти, които отсвирил поради присъединяване си в „ Сървайвър “.

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР