Бойко Борисов е най-добър по политическо оцеляване чрез всякакви форми

...
Бойко Борисов е най-добър по политическо оцеляване чрез всякакви форми
Коментари Харесай

Антония Първанова: Не подценявайте Борисов, той е най-добър в оцеляването чрез манипулации

Бойко Борисов е най-хубав по политическо оцеляване посредством всевъзможни форми на операции. Изглежда като човек с платинена банкова карта, само че на необитаем остров. Така специалистът в ръководство на опазването на здравето доктор Антония Първанова разяснява актуалната обстановка в ГЕРБ в „ Студио Х “ по 7/8 TV.

" Монологът пред джипката и дувара е като за национален актьор. Всичко, което прави, е бавене на време. И тук стартират търговиите и свадите. Въпросът е индивидът да се задържи всеки ден. В момента топката е в Народното събрание. ГЕРБ ще има проблеми при избор на ръководител на Народното събрание ", добави Първанова.

" Трябва да има работещ парламент, с цел да се предложи ново изборно законодателство и да се създадат някои други промени. Статуквото – ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи има болшинство в този парламент и за тях не е преференциално да се създадат промени в изборното законодателство. Всяко крушение работи за този, който споделя, че е най-хубав. Беше направена корупционна оферта за тези милиарди, които предстоят. От останалите политически сили зависи дали ще има потребен ход. Не го подценявайте. Този човек, в случай че не в друго, в политическата конспирация е извънредно добър “, предизвести Първанова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР