Босът на аптеките 36.6“ Васил Георгиев Маджаров използвал сенчести похвати

...
Босът на аптеките 36.6“ Васил Георгиев Маджаров използвал сенчести похвати
Коментари Харесай

Октопод в Пловдив: Босът на аптеки „36.6“ Васил Маджаров мачка конкурентите с доноси в НАП?

Босът на аптеките „ 36.6 “ Васил Георгиев Маджаров употребявал сенчести похвати за справяне с конкуренцията, твърди източник от НАП-Пловдив. Не е загадка, че бизнесменът-фармацевт се употребил с политически подкрепи повече от 20 години, с цел да построи своята аптечна империя от 36 обекта. Новината е, че с изключение на политически, чадърът над Маджаров бил и институционален, акцентира данъчният.

Фармацевтичният бизнес през днешния ден предлага положително поле за разширение на евентуалните клиенти с продажбата на медикаменти без рецепта, козметика, хранителни добавки и други медицински произведения, които се закупуват свободно.

Те са главният източник на напредък в сегмента, въпреки медикаментите към момента да не престават да бъдат най-продаваният артикул. И до момента в който дермокозметиката може да се купи по този начин или другояче единствено от аптека, то всеобщата козметика също се продава сносно. Наблюдава се търсене на по-висок клас козметика, биохрани, сертифицирани натурални артикули.

В този смисъл конкуренцията в бранша е сериозна, по тази причина и някои аптекарските босове разчитат на специфични принадлежности за премахване на евентуалните противници в нишата – свои ударни бригади в Национална агенция за приходите и регулаторните органи, които да бият по врага с инсценировки и откровени неистини.

Според информатора от Пловдив тъкмо подобен бил казусът с локалния предприемач Васил Георгиев Маджаров, притежател на веригата аптеки „ 36.6 “. Както към този момент писахме, проверяващите разполагат с информация за данъчни схеми за милиони, в дъното на които е аптекарският необут.

На този декор е подозрителна сънливостта, налегнала Национална агенция за приходите под тепетата по отношение на бизнеса на Маджаров. Кучето е заровено в близостта на милионера до избрани данъчни чиновници, които обслужват по специфичен метод компаниите на пловдивчанина, твърди инспекторът, ето и сдруженията:

ВГМ ИНВЕСТИНГ EООД

ФАРМАПРИМ ООД

РОЯЛФАРМАСИ EООД

Реклама

МАДЖАРОВИНВЕСТ EООД

ФАРМААКТИВ EООД

РВ 2007 EООД

ФАРМАТРЕЙДИНГ EООД

ФАРМАГРУП EООД

ФАРМАТРЕЙД EООД

Вербовъчна разработка EООД

Според наличната информация тези компании се водели на специфичен доклад и всяка конкуренция, дръзнала да навлезе в бранша на техните бизнес ползи, получавала удар от Национална агенция за приходите и регулаторните органи въз основата на изфабрикувани данни за нарушавания и откровени доноси.

Затова не е инцидентно, че компаниите на Васил Маджаров са изрядни, а неговите съперници ядат пердах по всички фронтове. Естествено, протекцията си има цена, която е работа на държавното обвиняване да осветли.

Инфо: Alarma.bg

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР