Режисьори Антъни Русо и Джо Русо се включва в продължаващия

...
Режисьори Антъни Русо и Джо Русо се включва в продължаващия
Коментари Харесай

Режисьорите на Отмъстителите Антъни и Джо Русо твърдят, че скорошните провали на Marvel не се дължат на „умора от супергерои“, а на „голямо разделение между поколенията за това как консумирате медии“

Режисьори Антъни Русо и Джо Русо се включва в продължаващия спор за „ отмалялост от супергерои “

Режисьорите, известни като братя Русо, стоят зад някои от най-големите шлагери на Marvel, а точно Avengers: Infinity War от 2018 година (678,8 милиона $ в страната, $2,052 милиарда в международен мащаб) и Avengers: Endgame от 2019 година ($858,3 милиона в страната, $2,799 милиарда в международен мащаб)

'Така че, това е нещо като постоянно недоволство, както постоянно използвахме да цитираме това в ранните ни дни със супергерои “, добави той.

„ Хората се оплакваха от уестърните по същия метод, само че те продължиха десетилетия и десетилетия и десетилетия. Те бяха непрестанно преоткривани и довеждани до нови висоти, до момента в който продължаваха “, сподели Антъни.

От Endgame, единствено Spider-Man: No Way Home от 2021 година (804,7$ милиона локални, 1,912 милиарда $ в международен мащаб) може да въ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР