Борис Бонев вече иска да е заместник-кмет на София и

...
Борис Бонев вече иска да е заместник-кмет на София и
Коментари Харесай

Борис Бонев се фръцна: Иска да е зам.-кмет!

Борис Бонев към този момент желае да е заместник-кмет на София и притиска сътрудниците си от „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ за поста.

Лидерът на „ Спаси София “ три пъти не събра болшинство, с цел да бъде определен за ръководител на Общинския съвет. Накрая изненадващо се отхвърли и предложи Грета Стефанова от „ Демократична България “ като най-възрастна от всички съветници. Стефанова, за която се приказва, че е еманация на чиновническата отпадналост, също не събра половината от гласовете, с цел да бъде определена. По информация на „ Филтър “ изборът е бил предупреден и Бонев е знаел, че ще се провали.

Реклама

Амбициозният розов сътрудник на Политическа партия и Демократична България в ръководството на София като всяка нежна душа претърпял тежко неуспеха си. Между него, Васко Кмета и шефовете на групите на Политическа партия и Демократична България в общинския съвет все по-често прехвърчали искри, тъй като Бонев се надявал на поддръжка от всички без ГЕРБ, а Политическа партия и Васил Терзиев говорили най-много с някогашните управници на столицата, с цел да повторят модела на сглобката от Народното събрание. Това вадело от обувките шефа на „ Смучи София ”, както двусмислено назовават партийката на палавия Боби.

За да има действителна власт, а не да е единствено редови общинар, Бонев водел договаряния да е един от зам.-кметовете на Васил Терзиев.

Кметът от Държавна сигурност обаче бил заречен апетитните постове на хора от екипа си, като трябвало да има парче от баницата както за Политическа партия, по този начин и за Демократична България. Заради следващото фръцване на Бориса Бонев екипът на Васко Кмета още не е окомплектован.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР