Боксовата легенда Флойд Мейуедър започна да харчи подобаващо огромния хонорар,

...
Боксовата легенда Флойд Мейуедър започна да харчи подобаващо огромния хонорар,
Коментари Харесай

Мейуедър си купи имение за над 25 милиона долара

Боксовата легенда Флойд Мейуедър стартира да харчи уместно големия хонорар, който получи за мача с ММА звездата Конър Макгрегър. 40-годишният американец си купи ужасно имение за 25,5 милиона $ в центъра на Бевърли Хилс. То се простира на внушителните 1400 квадратни метра и разполага с 6 спални и 8 независими бани.

Освен това непобеденият в 50 мача на профиринга Мейуедър ще може да гледа филми в 20-местен киносалон със независим бар. Имението разполага с обособен апартамент за личния състав, фитнес, басейн и първокласно перално поделение. Имотът е бил благосъстоятелност на известният кино продуцент Нил Ниами, който е прочут и с това, че купува и препродава имения, откакто ги направи още по-луксозни. Първоначално голямата къща е била пусната на пазара за умопомрачителните 38 милиона $. След триумфа в историческия мач с ирландеца Мейуедър се свързал със притежателя и съумял да се спазари за 25,5 млн. Очаква се най-богатият състезател в света да влага още 500 000 $ в обзавежане.

Американецът завоюва близо 300 милиона от мача, който се организира предишният месец в Лас Вегас. Той се наложи над Макгрегър с механически нокаут в 10-ия рунд.

" Оттеглям се дефинитивно. Парите, които изкарах, ще ми разрешат да пребивавам без усложнения до края на живота си. Освен в случай че не върша някакви нелепости, несъмнено ", сподели Флойд на конференцията след мача. Той е прочут с любовта си към парите и демонстрациите, които прави с тях по обществените мрежи.

" 24 часа "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР