Божан Лихваря купува гласовете на ромите в Етрополе в полза

...
Божан Лихваря купува гласовете на ромите в Етрополе в полза
Коментари Харесай

Първо в Narod.bg: Божан Лихваря купува ромски гласове за Емо Фаса в Етрополе

Божан Лихваря купува гласовете на ромите в Етрополе в интерес на Емо Фаса и неговия братовчед – претендентът за нов кметски мандат Димитър Димитров, разкри извънредно източник на Narod.bg от старопланинския град.

Ромите тук настояват, че са си изгубили персоналните карти и желаят да си вадят служебни бележки от Районното ръководство на полицията, с цел да могат да гласоподават.

По неофициална информация, обаче, картите им са при нарушители като Божан Лихваря, а ромите са част от схемата с следения избор. Сигналът е подаден от централата на Българска социалистическа партия, акцентира информаторът на Narod.bg.

Реклама

Владимир Александров се изправя през днешния ден на балотаж в Етрополе против Димитър Радославов Димитров, братовчеда на някогашния народен представител от СИК Емил Димитров – Емо Фаса. На първия тур Александров води с повече от 5% пред братовчеда на Емо Ротманса, както е другият прякор на компрометирания някогашен депутат.

Целта на семейството на Фаса е да опази властта на своя родственик, а оттова и икономическите лостове за персонално обогатяване, безапелационни са източниците на Narod.bg от Етрополе.

В момента екипи на националните малките екрани пътуват към града, с цел да отразят абсурда с пазаруването на гласове посредством ромите, сложени във финансова взаимозависимост.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР