BNI България, българсото представителство на BNI, най-голямата и успешна международната

...
BNI България, българсото представителство на BNI, най-голямата и успешна международната
Коментари Харесай

ПЪТЯТ НА МОЯ БИЗНЕС – форум за споделен бизнес опит


BNI България, българсото посланичество на BNI, най-голямата и сполучлива интернационалната организация за бизнес посредством рекомендации, провежда за първи път ФОРУМ ЗА СПОДЕЛЕН БИЗНЕС ОПИТ . Събитието е част от цялостната тактика на организацията за основаване на условия за напредък на локалните бизнеси.

На 19 октомври – четвъртък, София ще е хазаин на събитието, на което членове от BNI ще споделят по какъв начин са се справили с провокациите при основаването на своя бизнес. Какви са опциите и компликациите първоначално, по какъв начин съумели бизнесмени в разнообразни сфери са намерили силата и вярата да се оправят и вървят напред? В днешния динамичен свят на нововъведения, на започващи хрумвания, които се трансформират в мултинационални компании и на преоткриване на личностното предопределение, повече от всеки път е мощна нуждата за шерване на опит и за разкриване на ентусиазъм в пътя на съумелите.

Философия на BNI е „ Печелиш повече, когато помагаш на другите да печелят! “ (Givers Gain®). Силата на BNI е в споделените полезности, голямата положителна сила, която сплотява локалните бизнеси и им оказва помощ дружно да стават по-умели, по-големи и да оставят по-значим отпечатък.

На Форума ПЪТЯТ НА МОЯ БИЗНЕС се чака да участват над 200 представители на разнообразни бизнеси, бизнесмени и водачи. Събитието е отворено и за хора от бизнеса отвън организацията, които желаят да разширят сферата си на контакти, да основат устойчиви взаимоотношения и да обогатят совя опит с нови хрумвания.

Лектори-вдъхновители във Форума ПЪТЯТ НА МОЯ БИЗНЕС ще са 8 от членовете на BNI в България, чийто път е провокация, прекарване и основа за сполучлив бизнес. Те бяха определени след осъществяване на предварителна селекция измежду голям брой кандидатури от експертно жури.

 235696

Предприемачите, които ще опишат за пътя на своя бизнес са: Ангелина Пенкова (основател на Комтрейл – компания профилирана в стратегическо маркетинг консултиране и комуникации), доктор Бранимир Кирилов (зъболекар, притежател на Медикал Дент), Виктория Алексиева (основател на Кейк Бокс), Николай Кондев (собственик на рекламна организация „ Номер 1 Адвъртайзинг “), Гена Събева (съсобственик в консултанската компания в строителството Събеви груп), Надежда Ванева (управляващ сътрудник и шеф връзки в организация 3CON), Павел Хрисков (основател и притежател на консултанстката компания в областта на софтурни решения Интелексис) и Деян Василев (Изпълнителен шеф и съосновател на FinZoom Financial Guide Network и създател и на Кредитланд).

Датата е 19 октомври, мястото – хотел „ Маринела “ София. Повече за събитието на www.bni-bg.blogspot.bg и във Фейсбук / BNI Bulgaria
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР