BMW планира да направи производството по-ефективно, като намали производствените разходи

...
BMW планира да направи производството по-ефективно, като намали производствените разходи
Коментари Харесай

BMW започва сериозни икономии при производството на автомобили

BMW възнамерява да направи производството по-ефективно, като понижи индустриалните разноски с една четвърт. На от какво съответно ще икономисват баварците не се оповестява. BMW възнамерява също до 2030 година най-малко половината от продажбите на марката да са електрически транспортни средства.

Баварците остават ангажирани с моторите с вътрешно горене, само че имат намерение доста да понижат броя на предлаганите силови елементи през идващите четири години. Освен това BMW има намерение да понижи разноските за единица транспортно средство с към 25% до 2025 година

Информацията идва от Милан Неделкович, член на борда на BMW, отговарящ за производството в групата, пред вестник Handelsblatt. До средата на десетилетието баварският производител на коли желае да бъде по-ефективен и да генерира по-високи доходи въз основа на плануваното произвеждане и продажби.

Volkswagen, Daimler и Tesla се преглеждат от баварците като образци за доста по-ефективни компании с помощта на рационализирани индустриални процеси. Така посредством понижаване на индустриалните разноски с една четвърт, BMW се готви да се приближи до конкурентната стопанска система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР