БМВ с бургаска регистрация и 20-годишен зад волана връхлетя в

...
БМВ с бургаска регистрация и 20-годишен зад волана връхлетя в
Коментари Харесай

Дрифтър връхлетя бус в Бургас

БМВ с бургаска регистрация и 20-годишен зад кормилото връхлетя в насрещното на Панаирния мост в Пловдив и удари странично микробус „ Рено “. В буса са били двама мъже, като единият е бил откаран с кола за спешна помощ в болница с потрошени ребра. Причината за злополуката е дрифт, заяви Флагман.

Повлиян от адреналина 20-годишен лидер на БМВ-то с бургаска регистрация " палил " гуми по бул " Цар Борис Трети Обединител " и почнал поредно прекосяване от лента в лента, само че изтървал колата и влезнал в насрещното.

„ Добре че удари двутонен микробус, а не се заби в хората по тротоара “, изясни потърпевшият мъж от блъснатия микробус. По думите му младият водач зад кормилото на БМВ-то не е бил изключително съответен, тъй като се е оправдал пред служителите на реда, че е влезнал в насрещното, тъй като бил объркал педалите.

„ Не знам кой естествен водач ще обърка педалите? “, пита риторично потърпевшият мъж. Той изясни, че още на място на злополуката, минути след нея, е изискал от служителите на реда да създадат тест за дрога на отговорния водач, само че те са му отказали. „ Обадих се на юриста си и той ми изясни, че полевите проби за дрога се вършат по преценка на служебните лица. Посъветва ме да се обадя на 112, с цел да записвам позвъняване, че има отвод от длъжностни лица да създадат тест за опиати на лидер, предизвикал пътно-транспортно произшествие. Така и направих “, описа още потърпевшият пред вестник " Монитор ".

В болничното заведение са му споделили, че има пукнати ребра, само че той е предпочел да се лекува вкъщи.

„ На виновният лидер от птп с потърпевши лица на моста на Панаира (с лек автомобил БМВ) сега се прави с полеви тест проба за опиати. Същият ще бъде осъден с акт с две точки - за самото произшествие и за внезапно сменяне на лентата за придвижване ", съобщи шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи в Пловдив ст.ком. Йордан Рогачев, представен от сътрудниците от вестник Монитор.

Пробите на отговорния лидер на БМВ-то за алкохол и дрога са негативни, стана ясно по-късно денем.

От ранни зори основните булеварди към панаирното градче в Пловдив станаха сцена за дрифтове и гонки сред БМВ-та, тъй като през вчерашния ден имаше събор за феновете на тази автомобилна марка в Пловдив.

" В 6 сутринта ме разсъни заплашителен плач на мощни мотори ", се оплака стара жена, която живее на бул. " България ". Чула по какъв начин колите въртят гуми, мощните им мотори, само че до момента в който стане да види какво се случва на булеварда и колите отпрашили.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР