БЛУДНИЦИ От четвъртък, 14 декември, в 22:45 Жанр: Политика и

...
БЛУДНИЦИ От четвъртък, 14 декември, в 22:45 Жанр: Политика и
Коментари Харесай

Вижте най-интересното от Epic Drama за декември

БЛУДНИЦИ
От четвъртък, 14 декември, в 22:45
Жанр: Политика и власт
Година: 2017
Сезон 1: 8 x 60 мин.
Режисьор: Мойра Буфини, Алисън Нюман
В функциите: Саманта Мортън, Лесли Манвил, Джесика Браун Финдли, Дороти Аткинсън

" Блудници " е завладяваща трагична поредност, чието деяние се развива в динамичния и вселенски Лондон в края на 18-ти век. Предлага самоуверен взор към най-скъпоценната комерсиална активност в града: секса.
Във време, в което една на всеки пет дами е продажница, провокативната поредност е въодушевена от историите на същински дами и мъжете, които ги заобикалят. В центъра на действието са Маргарет Уелс и нейните дъщери. За нея е мъчно да съчетае функциите си на майка и собственичка на обществен дом. Когато бизнесът ѝ е нападнат от конкурентна " мадам ", Лидия Куигли, която няма никакви угризения, Маргарет би трябвало да отвърне на удара, даже и това да значи, че ще изложи фамилията си на риск.
Съчетавайки духовитост с напрегната драматичност, разказът за семейство, власт и жестоки стопански условия хвърля светлина върху невероятните бизнесдами, помогнали за основаването на Лондон, какъвто го познаваме в наши дни, и демонстрира истории, които продължаваме да виждаме и през днешния ден.

АГЕНТ: ВАШИНГТОНСКИ ШПИОНИ
От петък, 15 декември, в 22:50
Жанр: Войни
Година: 2014
Сезон 1: 10 x 60 мин.
Режисьор: Крейг Силвърщайн
В функциите: Джейми Бел, Ангъс Макфейдън, Сет Нумрик, Даниел Хеншал, Кевин Макнали

От основателите на " В обувките на Сатаната " (Breaking Bad) и " Момчетата от Медисън авеню " (Mad Men), " Агент: Вашингтонски шпиони " споделя историята на бедния фермер от Ню Йорк Ейб Удхъл, който дружно с група другари от детството основава шпионска мрежа „ Кулпър " - първия американски шпионски кръг.
В зората на Американската война за самостоятелност, тази неправдоподобна група шпиони се сплотява, с цел да обърне хода на битката. Действието на поредицата излиза от фронта и се насочва към спор на елементарни мъже и дами, които се забъркват в свят на двойни сътрудници, секрети интервенции и разтрошаване на кодове.
Ейб е разкъсван сред лоялността към фамилията си, почитатели на торите, и уважението към тези, които се бият за партиотичната идея. Под управлението на Джордж Вашингтон, той и неговите сътрудници сътрудници оказват помощ да се обърне войната в интерес на Континенталната войска и техните дръзки старания в последна сметка постав ят основите на модерния шпионаж.

КЛОНДАЙК
От петък, 15 декември, в 22:00
Жанр: Екшън и завършения
Година: 2014
Сезон 1: 6 x 60 мин.
Режисьор: Саймън Селан Джоунс
В функциите: Ричард Мадън, Аби Корниш, Тим Рот, Тим Блейк Нелсън, Сам Шепърд, Ян Харт

Ридли Скот е изпълнителният продуцент на " Клондайк " - минипоредица с епично влияние с присъединяване на Ричард Мадън (Game of Thrones), Аби Корниш (Геобуря) и известния английски артист Тим Рот.
Поредицата е въодушевена от същинските истории на ловците на благосъстояние, борили се за оцеляване със суровите условия на канадската територия към р. Юкон. В центъра на действието са героите Бил Хаскъл и Байрън Епщайн - другари от детството, които рискуват всичко, с цел да преследват фантазията си да забогатеят по време на златната тресчица от 80-те години на 19 век в Клондайк.
Двамата авантюристи подхващат трудоемкото пътешестване до дивия канадски регион и срещат обезверени и рискови хора, измежду които алчни предприемачи, съблазнителни куртизанки и локални племена, които са очевидци на заличаването на земята и хората им от решени на всичко бизнесмени.
БОРДЖИИТЕ
От вторник, 19 декември, в 22:55
Жанр: Политика и власт
Година: 2011
Сезон 1: 12 x 60 мин.
Режисьор: Том Фонтана
В функциите: Джон Доман, Марк Райдър, Изолда Дайчоук, Арт Малик, Стенли Вебер

Това е времето на Да Винчи и Микеланджело, ера на дръзка креативност и непостижим интелектуален прогрес. Но това е и времето на Макиавели, на вилнеещо безвластие, непрестанна война и неописуема безнравственост.
В сърцето на международния ред е Ватиканът - съдия на спорове сред кралства и империи. А в центъра на Ватикана е човек, чието предпочитание за власт ще го принуди да преследва най - огромната премия, престола в " Свети Петър ". Човек, чието име ще стане синоним на безсъвестност и чието папство ще се помни като най-скандалната глава в историята на католическага черква - Родриго Борджия.
Четирите му деца - Хуан, най - огромният, горд, ленив, безсъвестен полов хищник; Чезаре, млад мъж, разкъсван сред вярата, която не е призванието му и своята тъмна и насилническа натура; Лукреция, младо момиче, което открива тайната мощ на женската половост, и Гофредо, почтено дете, което ще израсне в семейство, разкъсвано от спорове - ще даде на Родриго провокации, не по-малки от политическите маневри на светските му и религиозни противници.
ЧЕНГЕ
От четвъртък, 14 декември, в 22:00
Жанр: Престъпления и мистерии
Година: 2012
Сезон 1: 10 x 60 мин.
Режисьор: Том Фонтана, Уил Рокос
В функциите: Том Уестън - Джоунс, Кайл Шмид, Анастасия Грифит, Ато Есондох, Франка Потенте

В завладяващата престъпна драма, ирландско - американският детектив Кевин Коркоран, някогашен боксьор, се завръща от Гражданската война и открива, че жена му е отвлечена, а щерка му е мъртва.
Работейки в скандално известния квартал " Файв Пойнтс " в Ню Йорк, той се пробва да разбере какво се е случило със фамилията му. Двама другари от войната - своенравният наследник на богат фабрикант и надарен афроамерикански доктор, с който крият обща загадка - му оказват помощ в търсенето на истината.
Приятелите водят Коркоран в противоречащите си светове - на елегантното Пето авеню и зараждащата се афроамериканска общественост в по-слабо развития Северен Манхатан, помагайки му да удържа моралната си позиция в бурно развиващия се свят.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР