35-годишният американски актьор Глен Пауъл, звезда от филма Top Gun:

...
35-годишният американски актьор Глен Пауъл, звезда от филма Top Gun:
Коментари Харесай

Известен актьор нарече Холивуд фалшив и напусна Калифорния

35-годишният американски артист Глен Пауъл, звезда от кино лентата " Top Gun: Maverick ", реши да напусне Тинселтаун в Калифорния и да се върне в родния си град Остин в Тексас след повече от 10 години неявяване. Колегата му Матю Макконъхи го насърчил към тази стъпка.

Подобно на доста други звезди, напуснали Калифорния, в това число Марк Уолбърг, Аманда Сейфрид, Джулия Робъртс и Никол Кидман, артистът призна, че е взел решение да обезпечи повече усамотение и да бъде по-близо до родителите си.

Холивудският мъж, който неотдавна взе участие в хитовия rom-com Anyone But You дружно със Сидни Суини, разкри, че след 15 години в Града на ангелите най-сетне е достигнал точката в кариерата си, в която може да „ напусне Холивуд “, пише The Hollywood Reporter.

„ Сякаш завоювах опцията да се върна при фамилията си “, призна Глен.

След като продаде жилището си в Холивуд Хилс, той купи дом единствено на 30 минути от майка си Синди Пауъл и татко си Глен Пауъл старши, сподели той.

Разказвайки какво го е предиздвикало да опакова куфарите си и да се върне в родния си щат, Пауъл си напомни забавен диалог с Макконъхи, който реалокира фамилията си от Малибу в Тексас през 2014 година:

„ Той ми сподели: Холивуд е Матрицата, дребосъче. Свързваш се и всичко е подправен свят. След това отивам в Остин и изключвам контакта. Всичко е същинско. Това са моите другари, това е моето семейство, дейностите ми там имат значение “. И е прав. Ако сте тук, вие живеете в Матрицата от самото начало, няма разделяне сред тези светове. И за мен, изключително когато родителите ми остареят и племенницата ми и племенникът ми порастват, желая обособяване на тези светове. "

Сега Глен има вяра, че няма да живее непрекъснато пред папараците, само че въпреки всичко ще може да върви на престурнета, които доста обича, да посещава късно вечерни токшоута и да дава подписи.

Но може би най-важното за него е да бъде допустимо най-близо до фамилията си.

Пауъл също възнамерява да получи тапия в Тексаския университет.

Актьорът първо се реалокира в Калифорния след първата си година в колежа и мина през доста компликации, с цел да реализира триумф в Холивуд. Сега той продължава да бъде стратегически във връзка с функциите си, отбелязвайки, че е отхвърлил рестартирането на Самоличността на Борн и идното възобновление на Джурасик парк на Universal.

" Джурасик " е един от обичаните ми филми. Това е едно от нещата, които съм желал да направя цялостен живот. Няма да играя в този филм, тъй като прочетох сюжета и незабавно си помислих: наличието ми в този филм няма да му помогне. И сюжетът е страховит. Филмът ще бъде пъклен палач ", сподели той.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР