Легитимността на Зеленски приключи. Въпросът с кого да се преговаря

...
Легитимността на Зеленски приключи. Въпросът с кого да се преговаря
Коментари Харесай

Нелегитимният Путин обяви Зеленски за нелегитимен

„ Легитимността на Зеленски завърши. Въпросът с кого да се договаря в Украйна не е ненужен. “

Това съобщи съветският президент Владимир Путин, представен от Анадолската организация.

„ Русия в никакъв случай не се е отказвала от договаряния с Украйна “, сподели още Путин, който стартира своя пети мандат след извършените през мерт нелегитимни избори, до които не беше позволен нито един негов действителен конкурент, в условия на репресии против опозицията.

Той твърди още, че на договарянията в Истанбул през 2022 година били реализирани съглашения, които " устройват " както Киев, по този начин и Москва.

По-рано се появи информация, че съветският деспот е подготвен да договаря, само че при изискване, че в този момент следените от Русия украински територии бъдат приети за съветски.

Пу думите му, при подновяването на договарянията с Украйна Русия би трябвало да разбере " с кого може и би трябвало да работи при подписването на документи ".

Путин се базира на това, че официално мандатът на Зеленски изтече през март 2024 година В страната обаче не може да бъдат извършени избори в условия на дейни военни дейности и окупация на част от нейната територия. В Украйна е оповестено изключително състояние в резултат на започнатата от Русия война. /БГНЕС

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР