Близо до границите на Русия беше създадена непосредствена заплаха, подготвяше

...
Близо до границите на Русия беше създадена непосредствена заплаха, подготвяше
Коментари Харесай

Путин съобщи защо е започнал войната

Близо до границите на Русия беше основана непосредствена опасност, приготвяше се офанзива, в това число против съветския Крим. Това съобщи съветският президент Владимир Путин на парада на успеха на Червения площад в Москва в понеделник, заяви ТАСС.

„ Открито се подготвяха за следващата наказателна интервенция [в Донбас], за навлизане в историческите ни земи, в това число Крим. В Киев оповестиха вероятното придобиване на нуклеарни оръжия и блокът на НАТО стартира интензивно военно развиване на прилежащите територии. за нас. Така че има безусловно неприемлива опасност за нас, и то навръх нашите граници “, сподели президентът. Според Путин „ всичко показваше, че конфликтът с неонацистите, Бандера, на който заложиха Съединени американски щати и техните младши сътрудници, ще бъде неминуем “.

" Повтарям, видяхме по какъв начин се развива военната инфраструктура, по какъв начин започнаха да работят стотици задгранични съветници, имаше постоянни доставки на най-модерните оръжия от страните от НАТО. Опасността нарастваше всеки ден ", сподели президентът. Русия даде предпазен отпор на експанзията. Тя беше принудена, навременното и само вярно решение е решението на една суверенна, мощна, самостоятелна страна. "

Путин сподели, че Русия е дала предпазен отпор на експанзията. „ Видяхме по какъв начин се развива военната инфраструктура, по какъв начин започнаха да работят стотици задгранични съветници, имаше постоянни доставки на най-модерните оръжия от страните от НАТО. Опасността нараства всеки ден. Русия даде предпазен отпор на експанзията. Това беше насилствена, навременно и само вярно решение – решението на суверенна, мощна, самостоятелна страна “, сподели Путин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР