Благотворителният мини сезон на Като две капки вода ще се

...
Благотворителният мини сезон на Като две капки вода ще се
Коментари Харесай

Влизам в Капките заради децата : Калин Врачански

Благотворителният мини сезон на Като две капки вода ще се излъчва на 12, 13 и 14 февруари от 20:00 часа по Нова.
Обичаният български артист Калин Врачански се причислява към благотворителното издание на най-обичаното шоу за фалшификати в компанията на Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Тити Папазов, Краси Радков, Маги Джанаварова, Люси Дяковска, ДесиСлава и Вики Терзийска и техните детски дуетни половинки.
" Докато участвах в „ Като две капки вода “ се притеснявах съвсем от самото начало. Може би последните няколко лайва, съумях да се успокоя. Дори си припомням, че по време на първия лайв, даже не разбрах по какъв начин мина всичко. Тогава трябваше да подражавам Rammstein. Накрая Геро ми вика: „ Ти видя ли огньовете?... ", споделя Калин Врачански
" Сега влизам още веднъж в „ Като две капки вода за всяко дете “, тъй като идеите, които стоят за този мини сезон са доста хубави. И имам вяра, че доста хора би трябвало да ги подкрепим. Вече работя по първото си преобразяване, което следва да представим в неделя. Трудно е! Защото върша редом много неща. Няколко дни по-рано играх в „ Тютюн “ в Шумен. Докато чаках да вляза, започнаха да ми идват текстовете от новото зрелище. Притесних се да не объркам нещо, без да желая, само че Слава Богу, това не се случи ", добавя артистът.
Калин Врачански показа мисли и за премиерата на новата театрална режисура „ Комедия за тенори “
„ Смятам, че с Асен Блатечки вършим отлична композиция. Работили сме дружно доста пъти и ни се получава доста добре. С него бяхме създали едно доста занимателно зрелище – „ Когато котката я няма “. Играехме го на доста места и хората доста му се радваха. След това сме си говорили, че би трябвало да намерим още веднъж комедия като тази – на същото равнище. Започна търсене. Благодарение на директорката на Благоевград Маргарита Начева открихме една пиеса, само че се оказа, че към този момент я има сложена в България с друго име. Накрая излезе американската пиеса „ Комедия за тенори “ на Кен Лудвиг,, в която играех най-великия италиански тенор по това време – 30-те години на XX век. Кариерата му обаче е към залеза си и това от ден на ден го изнервя. И това е неговият персонален спор с новия млад и доста надарен тенор, на който завижда. Оттам стартират едни недоразумения и комплицирани обстановки. “
На 28 и 29 март пък ще гледаме Калин Врачански в новата режисура „ Граф Монте Кристо “, чиято премиера ще е в Младежкия спектакъл.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР