Благоприятно време за всякакви начинания. Това е време на духовно

...
Благоприятно време за всякакви начинания. Това е време на духовно
Коментари Харесай

Раци, преодолявате предизвикателствата. Деви, пръскате магически чар

Благоприятно време за всевъзможни инициативи. Това е време на духовно израстване и значими каузи. 

Овен – Денят носи доста изненади от всевъзможен темперамент. Може да се наложи да коригирате някои от проектите, да импровизирате, да отложите някои неща и незабавно да поемете други. Благоприятно време за покупки на неща, за които от дълго време сте мечтали.

Телец – Готови сте да преразгледате позицията си по другите фронтове и да излезете с нови и по-ефективни тактики. Поддържайте позитивната настройка и избягвайте безгрижно и безконтролно държание.

Близнаци – Ако чувствате, че ви липса мощ и сила, насочете вниманието си за известно време към по-второстепенни въпроси. Също по този начин си дайте отмора повече. Старайте се да се обкръжите с хора, които имат добра сила и виждат единствено светлата страна на нещата.



Рак – Вашият капацитет за дейности е задоволителен за целия ден. Ще имате сили да преодолеете всяко предизвикателство, което се изпречи пред вас.  Влюбени, пробвайте се да водите рационален разговор и да бъдете по-разбиращи към своята половинка.

Лъв –Днес ще бъдете извънредно динамични и изобретателни и с триумф ще решавате проблеми, които ви попречват да постигнете проектите си. Старайте се да се придържате към графика си и да не изпускате от взор нещата.

Дева – Вие сте практични, не летите в облаците и виждате всичко в същинската светлина. Това е доста потребно качество през днешния ден. Ще употребявате ефикасни способи за справяне с ежедневните проблеми. Оптимизмът и жизнерадостта ви придават вълшебен сексапил и прелест. 

Везни – Днес не сте склонни да си отказвате нищо. Това може да докара до неразумни разходи и други проблеми. Ще намерите задоволително мотиви за наслада, ще се срещате с приятни хора, ще споделяте нови хрумвания със съидейници. 

Скорпион – В днешният ден ще желаете да се стремите към успокоение и сигурност, само че не са изключени някои изненади и непредвидени неща. Възможно е да се появят проблеми в областта на любовта, само че с открит диалог елементарно ще намерите решение.

Стрелец – Обръщайте повече внимание на дребните неща. Това, което сега ви наподобява нищожно, може по-късно да играе значима роля. Някои събития от този ден могат да ви тласнат към забавни мисли или да ви принудят коренно да измененията проектите си.

Козирог – Денят ви може да е сложен, само че не може да се назова неприятен. Ще съумеете, само че прекомерното бързане, незадоволително премислените дейности могат да ви доведат до неточности. Първата половина на деня е подобаваща за решение на комплицирани въпроси от настоятелен и от персонален темперамент.

Водолей – Днес е допустимо да изпаднете в неразбирателство или усложнение. Това не значи, че би трябвало да спуснете кепенците и да отрежете всички към вас, несъмнено! Просто е добре да държите нещата под надзор.

Риби – Възможно е да се почувствате изтощени с напредването на деня, както душевен, по този начин и физически, защото всякога, когато решите един проблем, като че ли на негово място се появява нов. Търпението и спокойствието са от значително значение през днешния ден.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР