Благоевград. Фоайето на Община Благоевград за поредна година ще се

...
Благоевград. Фоайето на Община Благоевград за поредна година ще се
Коментари Харесай

Благоевград: Започва най-обичаната инициатива от децата в града - „Часът на приказния разказвач“

Благоевград. Фоайето на Община Благоевград за поредна година ще се трансформира в баснословен ъгъл за най-малките поданици и посетители на града. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . В понеделник / 11 декември/ от 18.00 часа ще бъде сложено началото на една от най- предстоящите начинания – „ Часът на приказния повествовател “. Около камината, с топло мляко, чай и бисквити, децата ще могат да чуят обичани приказки, пресъздадени от звездни разказвачи. Първата приказка от поредицата ще бъде „ Новите облекла на царя “ от Ханс Кристиан Андерсен. В своя прочит на приказката, надарените артисти от Драматичен спектакъл „ Проф. Енчо Халачев “ ще включат и децата на Благоевград.
Много изненади и магии чакат децата и техните родители по време на самодейността на Община Благоевград „ Часът на приказния повествовател “. До 15 декември, всяка вечер от 18.00 часа фоайето на Общината, ще се превръша в фон от приказка. Целта на обичаното събитие е да разпространява приказките и да възпита в малчуганите интерес към книгите.
За последния ден е планувано четене на приказка за най-малките и закриване на самодейността, с присъединяване на кмета на Благоевград доктор Атанас Камбитов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР