Бизнесменът Благо Солов отрече слуховете в публичното пространство, че имал

...
Бизнесменът Благо Солов отрече слуховете в публичното пространство, че имал
Коментари Харесай

Благо Солов разкри има ли връзка с Марио от "София ден и нощ"

Бизнесменът Благо Солов отхвърли слуховете в общественото пространство, че имал интимни връзки с любимеца на децата от поредицата „ София – денонощно “ Адриан Зурков, написа secret.bg.

Според тях артистът бил чест посетител в дома на мебелния необут Благо Солов. От години медиите свързват името на последния с редица известни млади българи, измежду които фолк реализатори.

Повод за мненията станали техни общи фотоси в профила на предприемача в Инстаграм, на които са дружно в автомобила му и в дома му, а на фрагментите са и племенниците на Солов.

„ Кви са тия нелепости? В другарски връзки сме, не виждам нищо притеснително. Снимките ми с него не са притеснителни, то такива и не съществуват. Не виждам проблем, че карам автомобила му. Ние сме другарски фамилии, имаме фотоси и с моите родители. Не се тормозя от това някой да каже нещо “, съобщи Адриан Зурков.

Същото показа и предприемачът. „ Взаимоотношенията ми с Адриан са единствено другарски и ще продължат да бъдат такива. Нямаме и в никакъв случай не сме имали, нямам и планове да имаме интимни връзки. Момчето е извънредно възпитано, има си своята кариера, помагал съм по някои контракти, съветвал съм го по някои неща, свързани с неговото развиване. Семейни другари сме “, безапелационен е Благо Солов. Той добави: „ Кучето, което търсите е заровено другаде “, само че не разясни какво засяга.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР