Черно море победи Левски с 4:2 във втория мач от

...
Черно море победи Левски с 4:2 във втория мач от
Коментари Харесай

Черно море изравни резултата в полуфиналната серия срещу Левски

Черно море победи Левски с 4:2 във втория мач от полуфиналната серия в Национална лига футзал. С това двата отбора имат към този момент по една победа и разногласието кой ще е финалистът ще се реши в неделя в 13 часа в зала " Владислав " в комплекс Черно море, когато е третият мач.

Варненци вкараха гол още в началните секунди на срещата посредством Дима Жилчук. Димитър Петев удвои, на след автогол на Жилчук и красиво попадение на Милош Миланов Левски изравни резултата. Автогол на Дани Несторов при започване на втората част още веднъж даде задатък на домакините. Крайното 4:2 оформи Веселин Геренски. " Сините " заиграха с 5-и полеви състезател, само че по този начин и не стигнаха до нов гол във вратата на доста сигурния в този мач пазач на домакините Максим Хрипонов. Две минути преди края на срещата червен картон получи Данило Васов от гостите.
Домакините бяха организирали лотария, в която можеше да взе участие всеки, който се е присъединил с подаяние за интервенция на тазобедрените стави на дребната Софи.
Похвален е жестът на двамата съдии Калоян Кирилов и Траян Енчев, които се отхвърлиха от хонорарите си за двете срещи и ги подариха за Софи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР