Бизнесдамата, която загърби миналото си на еротичен модел, Светлана Гущерова

...
Бизнесдамата, която загърби миналото си на еротичен модел, Светлана Гущерова
Коментари Харесай

Гущерови се фукат с автопарк за 2 милиона лева

Бизнесдамата, която загърби предишното си на сексуален модел, Светлана Гущерова обича да живее в голям разкош и да се къпе в пари. Блондинката реши да покаже фамилния автопарк и снима видео на четири автомобила „ Mercedes Maybach “, които са „ строени “ в двора на къщата им, съобщи " Уикенд ".

Возилата на двойката са поръчков джип, който коства към 600 000 лв., две лимузини още веднъж от немския авто колос, всяка от които коства 500 000 лв. и „ непретенциозен “ по-стар „ Maybach “ за 200 бона. Общата стойност на колите е 1,8 милиона лв., само че това е цената без таксита за возилата и регистрационните табели, с които сумата надвишава 2 млн. лева

Возилата се употребяват единствено от Светлана, Християн и охранителите им. Бодиградовете им се движат в най-старата кола, а по-новите се употребява от Гущерови.

„ Защо са им толкоз коли?! Хората нямат какво да ядат, а те се чудят по какъв начин да проявят разсипничество. Пир по време на чума! Светлето няма какво да се хвали с разкош, който не е постигнала с помощта на работата и труда си. Е, може би се е трудила, само че в леглото. Отдавна не е благодарила на мъжа си, че я направи порядъчна жена, както самата тя се показва “, разясняват в обществените мрежи.

Преди към две седмици “Уикенд ” заяви, че брачният партньор на известната някогашна плеймейтка катастрофира в София и се блъсна със своя „ Maybach “. Блондинката побърза да отхвърли информацията, като съобщи, че не е имало случай и даже разгласява фотоси на фамилния автопарк, с цел да потвърди, че колите им са непокътнати.
`Гущерови

„ Ще задоволя любознанието на тези с развинтеното въображение, които тормозиха фамилията ми и околните ми. Ето ги всички коли – непокътнати и здрави. Няма произшествия, няма вреди за десетки хиляди левове “, безапелационна е госпожа Гущерова.

Според Столична дирекция на вътрешните работи обаче злополука има. Произшествието с лимузината, карана персонално от Християн, се е случило по здрач, на пресечката на столичния бул. „ Братя Бъкстон “ с улица „ Майор Миленко Радомирец “. Милионерският наследник блъснал лимузината си в рейс, настояват очевидци, представени от изданието.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР