Бизнесът, а и целият ни живот вече се върти около

...
Бизнесът, а и целият ни живот вече се върти около
Коментари Харесай

Точното решение за растеж на онлайн бизнеса ви

Бизнесът, а и целият ни живот към този момент се върти към интернет. Работим онлайн, пазарим онлайн, забавляваме се онлайн, на моменти безусловно живеем онлайн. Усетихме го изключително мощно в несигурната обстановка през последните месеци.
Онлайн магазините към този момент оферират всевъзможни артикули – от хранителни артикули, козметика и обзавеждане за дома до техника, детски играчки и авточасти. Това е все по-печеливш бизнес, само че пред търговците непрекъснато стои едно огромно предизвикателство – логистиката. Или по какъв начин поръчаното да стигне по допустимо най-бърз, елементарен и сигурен метод до клиента.
Онлайн магазинът ви върви, продавате от ден на ден, само че се постанова да опаковате пратките, да се занимавате с куриери, комплицирани поръчки и така нататък Досадно, ангажиращо и отнемащо прекалено много време. Не е ли по-добре да се освободите от тази тежест? Някой различен да поеме обслужването на поръчките, а вие да продавате по-качествени и забавни артикули и да печелите от ден на ден.

Ще го постигнете, в случай че се доверите на умел сътрудник като компанията " Метрика " – един от водачите в България в обслужването на електронни магазини и потребителски промоции.
Използвайки тяхното фулфилмънт обслужване, пестите време и старания – поръчките ви се обработват оптимално бързо, елементарно и несъмнено. Но пестите и разноски: плащате единствено за осъществените услуги и не е нужно да поддържате личен склад и личен състав.
Изнасянето на логистичната услуга е уместно и в случай че към този момент имате склад, само че поръчките се усилват и се чудите дали да наемате още хора. Наясно сте, че са нужни време и запаси за подбора и образованието им и се питате какъв брой ще ви коства това. Какво ще кажете да си спестите главоболията, като изнесете услугата?

Можете да заложите на изнесена логистика, без значение дали сте дребен или огромен онлайн търговец, дали този бизнес е главен или спомагателен за вас. Стоките ви се съхраняват на несъмнено място и няма заплаха домът ви да се трансформира в склад за колета.
Освен че е по-евтинa, тази услуга носи и по-висока добавената стойност, защото се ползвате от експертизата на хора с разнообразни познания и умения.
Изнесената логистика е точният отговор и на сезонния темперамент на бизнеса – тя ще ви избави от нормалните главоболия и нерви, свързани с пика на поръчките към Черния петък и Коледните празници.

Използването на фулфилмънт центъра на " Метрика " в София дава и друго огромно преимущество: по този начин елементарно можете да изпращате поръчки до прилежащите Гърция и Румъния. Времето за доставка е задоволително малко – в границите на 24 часа, а цената е оптимална. Резултатът е бърза и качествена услуга и удовлетворени клиенти даже отвън границите на България.
Изнасянето на част от дейностите подтиква разрастването на онлайн бизнеса ви. Няма по какъв начин да растете, в случай че сами се грижите за безусловно всичко. Заложете на експертен сътрудник, сигурно ще спечелите доста повече.
" Ситуацията е печеливша за всички. Нашите клиенти печелят от споделения запас, разноските им не са закрепени, а плаващи взависимост от размера на продажбите. Те получават експертизата на разнообразни хора, събрана в едно ", показва Милена Рамчева, изпълнителен шеф на " Метрика ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР