Интерфейсът на приложението няма да ви затрудни, стига да знаете

...
Интерфейсът на приложението няма да ви затрудни, стига да знаете
Коментари Харесай

Melody Assistant – софтуер за писане на музика


Интерфейсът на приложението няма да ви затрудни, стига да знаете някои съществени неща за музиката (екранна фотография: Melody Assistant)

Ако търсите комфортен софтуерен инструмент за писане на музика, обсъжданията тук пълнофункционален редактор на партитури, съчетаем с голям брой файлови формати, може да посрещне потребностите ви.

Melody Assistant е мощна софтуерна стратегия, която разрешава на потребителите да пишат, отпечатват и рендират песни. Интерфейсът на приложението е явен и няма да ви затрудни, стига да знаете някои съществени неща за музиката и нейното писане.

Приложението е много адаптивно, което прави нещата още по-лесни. Например, можете да скриете или покажете избрани принадлежности за бърз достъп – като Master Palette (за прибавяне на бележки, паузи, прекъсвания и т.н.), принадлежности за деяние и възпроизвеждане, запис или редактиране и така нататък

Когато употребявате, ще имате достъп до многоезичен интерфейс, в това число британски и италиански, само че също по този начин френски и японски плюс някои други езици. Ако желаете да усвоите цялостния капацитет на програмата, обърнете се към видео уроците, предоставени от разработчика. След като изгледате няколко от тях, ще можете да създавате с лекост свои лични песни.

Можете също да импортирате огромен брой файлови формати, като MIDI, MOD, WAV, MP3 и OGG и доста други. Програмата поддържа експортиране единствено за цифрови файлови формати като WAV, AIFF, MP3 и OGG.

Полезна функционалност, която множеството консуматори ще оценят, е опцията за писане на песни благодарение на всевъзможни принадлежности – флейта, саксофон, бас, пиано, пицикато, пад, струнни и други Можете също да добавите глас към вашата творба като запишете себе си или благодарение на виртуален артист.

В умозаключение, Melody Assistant е потребен програмен продукт, който ще ви разреши да станете композитор единствено с някои съществени знания за музиката. Програмата е налична за събаряне и прилагане гратис и безкрайно за Windows, Mac и Linux. Можете да си купите лиценз за €40, в случай че дава отговор на упованията ви.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР