Бившият вратар на ЦСКА Данте Стипица отново говори пред хърватските

...
Бившият вратар на ЦСКА Данте Стипица отново говори пред хърватските
Коментари Харесай

Данте Стипица: ЦСКА ще бъде в Топ 5 на Хърватия

Бившият вратар на ЦСКА Данте Стипица още веднъж приказва пред хърватските медии преди мачовете на " алените " с локалния Осиек.

" Привлякоха ме за първи вратар, само че по този начин и не получих късмет. В края на сезона ми дадоха документи, че съм свободен. Не всичко зависи от нас, само че имам вяра, че всичко се случва с избрана причина. Сега съм доста благополучен в Полша.

Осиек се укрепи съществено през лятото и мисля, че е мощен тим. ЦСКА ще му бъде ужасно сериозен противник. И те се укрепиха със съществени имена. Доведоха шотландец от Селтик, ирландец, англичанин, италианец от Румъния.

Докато играех там, имаха доста българи, а спортният шеф докара доста бразилци и португалци. Сега имат нов шеф, който отвори нов пазар и взимат играчи от Шотландия и Англия.

Всичко се утвърждава от шефа Гриша. Не знам тъкмо с какво се занимава, само че има доста сполучлив бизнес. Той е от доста време в българския спорт и самият е бил състезател.

ЦСКА ще бъде в горната половина на хърватското състезание, измежду най-хубавите 5 тима. Имат отлична аудитория. Докато бях там, не е имало произшествия, само че са фанатици ", съобщи Стипица. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР