Бившият треньор на Левски Делио Роси е новият наставник на

...
Бившият треньор на Левски Делио Роси е новият наставник на
Коментари Харесай

Официално: Делио Роси пое Палермо на Ивайло Чочев

Бившият треньор на Левски Делио Роси е новият ментор на втородивизионния италиански Палермо. Специалистът подписа контракт до края на сезона.

Роси заменя уволнения преди няколко дни Роберто Стелоне. Това ще е вторият престой на Роси отпред на отбора, откакто води Палермо сред 2009 и 2011 (класира го за Лига Европа и го води до финала в шампионата за Купата на Италия).

За Палермо това е трета треньорска сменя през сезона - отборът стартира с Бруно Тедино, a от края на септември отпред е Стелоне. Отборът е 3-ти в подреждането на Серия Б с актив от 57 точки, на 6 зад водача Бреша (63 т.).

Делио Роси бе треньор на Левски сред 4 август 2017-а година и 27 юли 2018 година Страшно близо е до триумф в шампионата за Купата на България, само че губи финала през сезон 2017/2018 година от Славия след осъществяване на дузпи.

Бил е отпред още на Лацио, Самподрия, Болоня, Фиорентина и други. Води лациалите до успех за Купата на Италия през сезон 2008/2009 година

Delio #Rossi è l’allenatore del Palermo ➡️ https://t.co/9h9ZGLKDN5 #palermocalcio #rosanero #SerieBKT pic.twitter.com/zWLHQSIfYI
— US Città di Palermo (@palermocalcioit) 24 de abril de 2019
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР