Бившият спортен министър Радостин Василев, който напусна ИТН, официално създаде

...
Бившият спортен министър Радостин Василев, който напусна ИТН, официално създаде
Коментари Харесай

Какво става? Изненадваща новина от Радостин Василев

Бившият състезателен министър Радостин Василев, който напусна Има Такъв Народ, публично сътвори личен план - гражданско придвижване " Силна България ”. Новината анонсира самичък той на страницата си във Facebook. На идните избори Василев ще оглави листата на " Продължаваме промяната " в Габрово.Ето и какво написа Василев в обществената мрежа за появяването на новия си план:

Уважаеми дами и господа, скъпи българи!

" Гражданско Движение Силна България ” публично е реалност! Създадох придвижването, с цел да продължим по безапелационен метод дружно с Вас, жителите на България, битката против мафията, задкулисието и грабителите на родината ни! Отвоюването на страната от лапите на бандитите би трябвало да продължи.

В качеството ми на министър на младежта и спорта поведох кръстоносен поход против кърлежите, изсмукващи ресурса на бранша и владеещи единствено и само в своя изгода спортната инфраструктура. Това бяха мощно доближени до някогашните ръководещи лица, които пазят заграбеното от страната със зъби и нокти.

Онова, което ми даде кураж да се изправя против мафията в България, е, че съм свободен и виновен човек. Свободен от задкулисието и виновен към проблемите в сегашното и бъдещето.

Той изброява част от целите на гражданското придвижване.

- Пряко присъединяване на жителите в държавното ръководство и локалното самоуправление.

- Осъществяване на цивилен надзор за бистрота при работата на държавните и общинските институции.

- Утвърждаване на моралните, духовните и културните полезности на България, посредством блян към опазване на българската национална еднаквост и секване на негативни непознати въздействия.

- Премахване на корупционните практики, посредством ограничение на властови и бизнес обвързаности и поддръжка към кандидатури на политици с висок морал, висока просветителна степен и професионална подготовка.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР