Бившият спортен министър Радостин Василев, който напусна ИТН, официално създаде

...
Бившият спортен министър Радостин Василев, който напусна ИТН, официално създаде
Коментари Харесай

Официално: Радостин Василев създаде гражданско движение Силна България”

Бившият състезателен министър Радостин Василев, който напусна Има Такъв Народ, публично сътвори личен план - гражданско придвижване " Силна България ”. Новината анонсира самичък той на страницата си във Facebook. На идните избори Василев ще оглави листата на " Продължаваме промяната " в Габрово.
Ето и какво написа Василев в обществената мрежа за появяването на новия си план:

Уважаеми дами и господа, скъпи българи!

" Гражданско Движение Силна България ” публично е реалност! Създадох придвижването, с цел да продължим по безапелационен метод дружно с Вас, жителите на България, битката против мафията, задкулисието и грабителите на родината ни! Отвоюването на страната от лапите на бандитите би трябвало да продължи. В качеството ми на министър на младежта и спорта поведох кръстоносен поход против кърлежите, изсмукващи ресурса на бранша и владеещи единствено и само в своя изгода спортната инфраструктура. Това бяха мощно доближени до някогашните ръководещи лица, които пазят заграбеното от страната със зъби и нокти. Подобно на " Капитан Андреево ". Осъзнавах, че тази борба ще е тежка, само че не чаках измяната на водача на партията, която ме излъчи за министър.
Знам, че ни следва най-голямата борба, която ще е тежка, а в доста случаи и неравностойна. Това към този момент не е толкоз борба на партии и идеологии, а по-скоро на положителното против злото, сред истината и лъжата. Между остарялото и прогнилото и новото, търсещо смяна. Онова, което ми даде кураж да се изправя против мафията в България, е, че съм свободен и виновен човек. Свободен от задкулисието и виновен към проблемите в сегашното и бъдещето.

Той изброява част от целите на гражданското придвижване.

- Пряко присъединяване на жителите в държавното ръководство и локалното самоуправление.

- Осъществяване на цивилен надзор за бистрота при работата на държавните и общинските институции.

- Упражняване на цивилен надзор върху ръководството на страната, за реализиране на бистрота в ръководството.

- Възстановяване на прозрачността и законността при ръководството на обществените финанси, преустановяване на порочните и незаконни практики в ръководството на страната и търсене на отговорност посредством въвеждане на настоящи механизми за надзор върху активността на държавното ръководство и локалното самоуправление.

- Ефективно потребление на механизмите на държавното ръководство и локалното самоуправление.

- Създаване и осъществяване на благоприятни условия за пълноценно развиване, обществена реализация и трудова претовареност на всички жители.

- Подпомагане на жителите при взаимоотношението им с институциите на Република България.

- Подпомагане на държавните институции за определяне върховенството на закона, отбраната на националната сигурност, правата и законните ползи на жителите и техните организации.

- Прозрачен и първокласен обществен спор

- Стремеж към социална взаимност и обществена взаимопомощ.

- Осигуряване на опция за ускорено икономическо развиване на обособените райони на територията на Република България.

- Утвърждаване на моралните, духовните и културните полезности на България, посредством блян към опазване на българската национална еднаквост и секване на негативни непознати въздействия.

- Премахване на корупционните практики, посредством ограничение на властови и бизнес обвързаности и поддръжка към кандидатури на политици с висок морал, висока просветителна степен и професионална подготовка.

" Очаквайте скоро вести и детайлности за дейностите на " Гражданското придвижване Силна България ". Уважаеми българи, би трябвало ясно да покажем на хунтата, че в страната ни има една нова воля - волята за правдивост, отмъщение и смяна. Тя сплотява хората към желанието за естествен и заслужен живот. Изходът е единствено един! За да оцелеем, народът би трябвало да унищожи настоящото до момента против него корпоративно страшилище ГЕРБ - Движение за права и свободи. Това може да стане единствено с най-страшната за тях дума – ВЪЗМЕЗДИЕ. Време е вечно да спрем грабителите на България! ", приключва Василев, представен от novini.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР