Бившият ръководител на специализираната прокуратурата Димитъp Франтишек Πeтpoв се е

...
Бившият ръководител на специализираната прокуратурата Димитъp Франтишек Πeтpoв се е
Коментари Харесай

Франтишек се кандидатира за шеф на Апелативната спецпрокуратура

Бившият началник на профилираната прокуратурата Димитъp Франтишек Πeтpoв се е кандидатирал да оглави второинстанционната спецпpoĸypaтypa. Срокът за присъединяване в състезанието изтича през днешния ден и към този момент Петров е единственият претендент., съобщи БНР.

Този май след няколко месеца на поста Франтишек се отдръпна без пояснение от Специализираната наказателна прокуратура. Тогава основният прокурор Иван Гешев му благодари и изясни изненадващата оставка с това, че е " зародил проблем, който му пречи да се концентрира върху активността си като началник ".

Постът, за който в този момент Димитър Франтишек Петров се канидатира, е незает от повече от две години. През това време се провалиха три процедури. След оставката му без титулярен началник е и първоинстанционната наказателна прокуратурата заради липса на претенденти да я оглавят. В момента неин краткотраен началник е Xpиcтo Динeв, който от своя страна преди време предварително се отдръпна като началник на Софийската градска прокуратура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР