Бившият президент от ГЕРБ Росен Плевнелиев, който сега е главен

...
Бившият президент от ГЕРБ Росен Плевнелиев, който сега е главен
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Милиони свързват Росен Плевнелиев с Наталия Кобилкина и Такис

Бившият президент от ГЕРБ Росен Плевнелиев, който в този момент е „ основен договарящ ” за сформиране на държавно управление към шайката на Бойко, има сериозна финансово обоснована връзка с одиозната сексоложка от Ростов на Дон Наталия Кобилкина и гръцкия ѝ брачен партньор Такис Дретакис, разкри единствено пред Narod.bg източник, непосредствен до палавата рускиня.

Оказа се, че преди 15 години „ ирландската пастирка ” Плевнелиев е купил големия си дворец в Уранополи, Халкидики с посредничеството точно на Такис Дретакис.

Луксозната резиденция се намира в баровската околност Амаксина в град Уранополи на полуостров Халкидики. Имението, оценено в този момент на 3 милиона евро, предлага всевъзможни улеснения, с цел да се усещат удобно Росен и неговата половинка Дени Банова.

Реклама

Според източниците на Narod.bg като се изключи че въртят дружно бизнес, Роско и Такис са близки другари. В техния кръжец влиза и медийният издател Иво Прокопиев.

Когато през 2007-а Плевнелиев потегля да купува имението, за което тогава брои 700 000 евро, брачният партньор на Наталия Кобилкина му съдействал. За задачата двамата създали офшорна компания в Кипър, през която е заплатен палатът.

Очаквайте продължение единствено в Narod.bg – какви покупко-продажби въртят Росен Плевнелиев и Такис Дретакис, от кое място са парите на гърка и какви са връзките с Иво Прокопиев
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР