Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп официално обяви намерението си

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп официално обяви намерението си
Коментари Харесай

Доналд Тръмп официално се кандидатира за президент

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп публично разгласи желанието си да се кандидатира на президентските избори през 2024 година

Неговите сътрудници подадоха публична поръчка за присъединяване в изборите, а самият някогашен президент се обърна към своите поддръжници, събрали се в резиденцията му във Флорида. „ Завръщането на Америка стартира в този момент! “, обяви Тръмп. Той се похвали, че по време на четиригодишния му период, прекаран в Белия дом, икономиката бързо се възстановяваше от рецесията, породена от епидемията от ковид. „ Сега сме страна в крах “, продължи той, като напомни внезапното повишаване на инфлацията в страната, която доближи най-високото си равнище за последните 40 години. Тръмп също по този начин разкритикува настоящия президент на Съединени американски щати за това, че съгласно него е довел страната до ръба на нуклеарна война заради неспособността да се оправи с спора в Украйна.

„ За да направя Америка още веднъж велика и славна, през днешния ден обявявам кандидатурата си за президент на Съединените щати “, разгласи той под бурни аплодисменти. “Ще победим радикалната левица на Демократическата партия, която се пробва да унищожи страната ни от вътрешната страна “, заключи той. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР