Бившият президент Доналд Тръмп заяви в социалните медии, че специалният

...
Бившият президент Доналд Тръмп заяви в социалните медии, че специалният
Коментари Харесай

Отново разследват Тръмп за 6 януари и изборите

Бившият президент Доналд Тръмп съобщи в обществените медии, че с пециалният прокурор Джак Смит го е уведомил, че е цел на наказателно следствието за опити да анулира изборите през 2020 г, предава Си Ен Ен.

В обява в Truth Social, Тръмп написа: " Побърканият Джак Смит, прокурорът от Министерството на правораздаването на Джо Байдън, ми изпрати писмо (отново, беше неделя вечер!), в което показва, че съм цел на следствието на Голямото жури на 6 януари и ми дава единствено 4 дни да рапортувам на Голямото жури, което съвсем постоянно значи арест и обвиняване ".

Тръмп получи , преди да бъде упрекнат в следствието за погрешно боравене с класифицирани документи.

Говорител на специфичния прокурор отхвърли да разяснява.

Целевото писмо от федерални прокурори до Тръмп ясно демонстрира, че те се концентрират върху дейностите на Тръмп в следствието, а освен върху хората към него, които се пробваха да спрат неговата загуба.
 Тръмп признал
Тръмп признал " известна отговорност " за щурмуването на Капитолия

След като насъска последователите си по време на протест във Вашингтон

Според нарежданията на Министерството на правораздаването, прокурорите имат право да уведомяват лицата, които са станали цел на следствие. Често това съобщение е явен знак, че може да последва обвиняване , само че получателят може да не бъде упрекнат в последна сметка. След като бъдат осведомени, лицата имат опция да показват доказателства или да свидетелстват пред Голямото жури, в случай че по този начин решат.

Смит проверява опитите за анулация на изборите през 2020 г .,. Тези опити включват представянето на подправени гласоподаватели в щатите, в които Тръмп загуби, както и акцията за напън върху тогавашния вицепрезидент Майк Пенс, за анулация на изборите, откакто Конгресът удостовери успеха на Джо Байдън, според решението на Електоралната гилдия на 6 януари.

Голямото жури, което проверява намесата в изборите през 2020 година, се събира през днешния ден във федералния съд във Вашингтон, окръг Колумбия.
 Тръмп поставя завършек на войната с
Тръмп поставя завършек на войната с " лесна договорка "

Той съобщи, че би употребявал положителните си връзки с водачите на двете страни с цел да реализира споразумение
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР