Бившият премиер и военен министър Стефан Янев ще създаде своя

...
Бившият премиер и военен министър Стефан Янев ще създаде своя
Коментари Харесай

Петков и Янев се засичат Шипка. Ще обяви ли нова партия генералът

Бившият министър председател и боен министър Стефан Янев ще сътвори своя партия. Вече е планувана и дата за нейното основаване, само че неофициалният старт на плана ще бъде даден на 3 март от връх Шипка, заяви " Марица ", базирайки се на близки на генерала.

Любопитно е, че на следващия ден на Шипка ще е и министър-председателят Кирил Петков, който ще посрещне там националния празник. 

Засега се планува основаването на новата партия да стане на 19 март. Името й към момента не е определено, само че сигурно ще се търси родолюбив детайл. Янев, който през вчерашния ден навърши 62 години, направи видеообръщение във връзка на гласуването на оставката му като боен министър. " Не се усещам отговорен за нищо, което съм споделил или направил. Във всичките си дейности съм се управлявал само и единствено от ползите на България ", съобщи генералът. 

Той упрекна сегашните партии в популизъм и лансиране на прочувствени тези.

Янев разчита на гласоподавателите, които н​е са съгласни с водената политика по отношение на войната в Украйна, избрана от самия него първоначално като военна интервенция, написа " Марица ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР