Бившият полузащитник на Левски Нелцу Рошу заяви, че Делио Роси

...
Бившият полузащитник на Левски Нелцу Рошу заяви, че Делио Роси
Коментари Харесай

Бивш халф на "Левски" за Делио Роси: Имахме отбор, но нямахме треньор

Бившият полузащитник на " Левски " Нелцу Рошу съобщи, че Делио Роси не е бил почитан в съблекалнята на " сините ", а треньорските му способи са били остарели. Пред румънското издание sport.ro футболистът, който към този момент е част от " Астра " Гюргево, уточни, че италианецът не е оценил качествата му и за това го е освободил.

" Привлече ме Николай Митов, който бе заменен след 5 кръга и пристигна Делио Роси. Имахме добър тим в " Левски ", само че нямахме треньор. Това е истината! Делио Роси има добра автобиография, тъй като е бил треньор на " Лацио ", " Сампдория ", " Дженоа ", доста италиански тимове, само че бе слаб! Той не знаеше нищо, бе демодиран, не правеше верните тренировки. Никой не го харесваше. ", разкрива Рошу.

" Имахме играчи с кариера в Англия, играчи, които бяха на международното състезание. Българското състезание е по-слабо от румънското, само че е мъчно да се противопоставиш на " Лудогорец ", прибавя още той.

Рошу опроверга слуховете, че е бил изпъден от стадион " Георги Аспарухов ", тъй като е имитирал Делио Роси.

" Глупости, няма нищо правилно в това. Истината е, че той не харесваше моя жанр, не оценяваше моите качества. Ако ме беше хванал да го подражавам, щеше да ме санкции 15 хиляди евро и да млъкна. ", сподели той.
Официално: Роси си потегли, „ Левски ” има нов треньор „ Сините ” показват Славиша Стоянович във вторник
Самият Роси към този момент не е треньор на " сините ". Той бе освободен, откакто " Левски " не съумя да прескочи първия квалификационен кръг на Лига Европа и отпадна от " Вадуц ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР