Бившият полузащитник на Левски Георги Миланов говори за предстоящите мачове

...
Бившият полузащитник на Левски Георги Миланов говори за предстоящите мачове
Коментари Харесай

Георги Миланов обяви дали се отказва от националния

Бившият полузащитник на Левски Георги Миланов приказва за идните мачове на националния тим на България против Черна гора и Унгария. Халфът на Ал Дафра (ОАЕ) не получи повиквателна, въпреки по свои думи да е в добра форма.

„ Винаги виждам да давам всичко от себе си и кариерата да ми се развива във възходяща линия и в никакъв случай не скърбя за нищо. В момента виждам, че имаме много млад тим. Аз адмирирам да има млади футболисти в тима и се надявам да реализираме триумфи. Ще е мъчно, само че притискам палци “, стартира той за „ Дарик радио “.

„ Играл съм против Черна гора, имат много положителни футболисти и доколкото виждам, тимът им е много по-опитен. Да се надяваме това да не изиграе неприятна смешка на нашия тим. Не знам какво да чакам, тимът ни е прекомерно млад. Някои футболисти даже не ги познавам. Видях, че старши треньорът (б.р. – Младен Кръстаич) се оплаква, че множеството футболисти не играят, които са там. Малко ме е боязън от цялата обстановка, само че имам вяра, че момчетата ще дадат всичко от себе си. Колкото до Унгария, проследявам ги. Две години и малко играх там, познавам част от футболистите. Това е страна, която е доста над нас във всяко отношение. Много игрища имат, осведомен съм по какъв начин се развиха нещата там. Няма стадион, който да не е чисто нов в тяхната Първа лига и да не е подкрепят от страната. Това украшение, на което ще играят, е в действителност нещо феноменално. Надявам се да са цялостни трибуните “, продължи полузащитникът.

„ Много е зависи по какъв начин ще приключи първият мач в Разград с Черна гора. Ако спечелим, имаме късмет да вземем нещо от мача с Унгария. Никога не съм приказвал, че се отхвърлям от националния тим. Когато бях в Левски, бях в доста добра форма, само че по някаква причина не ме викаха. Бил съм и с ЦСКА Москва в Шампионска лига и отново не съм получавал повиквателна. И в Унгария като бях, играх в Лига Европа и отново не получавах късмет от един треньор. Това е футболът. Винаги съм давал всичко от себе си, не съм правил никакви проблеми. Ако един ден националният тим има потребност от мен и съм във форма, каквато смятам, че съм и в този момент, бих се отзовал “, добави Георги Миланов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР