Бившият наставник на Локомотив Пловдив и ЦСКА Бруно Акрапович още

...
Бившият наставник на Локомотив Пловдив и ЦСКА Бруно Акрапович още
Коментари Харесай

Бруно Акрапович: Така и не разбрах защо ме изгониха от ЦСКА

Бившият ментор на Локомотив Пловдив и ЦСКА Бруно Акрапович още не е наясно с аргументите за своето уволняване от „ аления клуб “. Той остана отпред единствено 16 мача, в които заздрави отбраната, макар че трябваше да се раздели с редица играчи и то без да им се намерят заместниците, които самичък е желал.

„ Съжалявам, тъй като развиването там не беше такова, каквото заслужавах. ЦСКА завоюва доста пари от продажба на играчи. Всичко се развиваше добре с хубава игра и нова скица. Не разбрах какво се случи и бях сюрпризиран. Но аз не съм човек, който разрешава някой да му се меси в работата. По-добре да не работим, в случай че разрешавам на някой да ми се постанова. Развитието беше необичайно. Първо всички напуснаха ЦСКА, продаваха играчи и не взеха тези, които желая аз. Отборът трябваше да откри своята форма, само че на мен не ми беше обещано време. Не знам, заради какви аргументи “, споделя босненецът пред Sportal.

Той не пожела да уточни съответни лица, които са се месили в работата му, само че показа още, че са правени опити да му се вмени концепция за схемата на игра и кой състезател къде да бъде употребен.

Акрапович също по този начин си спомня с трогване за дните в Локомотив, където завоюва 3 Купи на България. Най-силният миг в кариерата му даже е със „ смърфовете “, когато отборът му е отбелязал гол на британския Тотнъм в квалификациите за Лига Европа. Също по този начин той се гордее с триумфа над Ботев Пловдив във финала за Купата, където е убедил играчите си, „ че се желаят кохонес за сходни мачове “.

В момента Бруно Акрапович е отпред на Шкендия. През 2020 година той напусна Локомотив Пловдив, с цел да поеме ЦСКА, а скоро по-късно бе сменен на „ Българска войска “ от Любослав Пенев, който в следствие победи с първия трофей в кариерата си - Купата на България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР