Бившият нападател на Парма и Италия - Ернан Креспо смята,

...
Бившият нападател на Парма и Италия - Ернан Креспо смята,
Коментари Харесай

Ернан Креспо: Не знам дали ще спечелим Световното

Бившият нападател на Парма и Италия - Ернан Креспо счита, че Аржентина ще би трябвало да благодари и на Италия, в случай че завоюва Световното състезание по футбол в Катар.

" За аржентинските деца, които обичат футбола, постоянно е имало една цел - да отидат в Италия, да се осъществят в Серия А и да станат идоли за италианските почитатели ", съобщи 47-годишният аржентинец пред вестник Gazzetta dello Sport.

" Няма значение, че испанската Ла Лига или британската Висша лига могат да се считат за по-зрелищни, ние в Аржентина желаеме да спечелим хората в Торино, Флоренция, Генуа или Неапол. За нас Италия е кей, както Буенос Айрес беше за емигрантите ", сподели още Ернан Креспо.

" Не знам дали ще спечелим Световното състезание, само че в случай че нашият народен тим успее, то част от благодарностите би трябвало да отидат и в посока Италия, която даде на аржентинските футболисти опцията да станат същински първенци ", добави Креспо.

Националният отбор на Аржентина се изправя против Саудитска Арабия в първия си мач на Мондиал 2022 на 22 ноември. След това за Лионел Меси и съотборниците му предстоят дуели с Мексико на 26 ноември и Полша на 30 ноември.
 Националите на Иран не изпяха националния химн на страната
Националите на Иран не изпяха националния химн на страната

По този метод поддържаха митингите в родината си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР