Седемкратната участничка в Мача на звездите Кандис Паркър обяви, че

...
Седемкратната участничка в Мача на звездите Кандис Паркър обяви, че
Коментари Харесай

Кандис Паркър: Състезателят в мен винаги иска още един сезон, но вече е време

Седемкратната участничка в Мача на звездите Кандис Паркър разгласи, че приключва кариерата си, откакто стана първата в историята, спечелила финалите на Женската национална баскетболна асоциация (WNBA) с три разнообразни тима.

Паркър взе трофея с Лас Вегас Ейсис предходната година, само че беше отвън игра през по-голямата част от сезона, откакто претърпя интервенция на крайници.

" Обещах, че в никакъв случай няма да изневеря на играта и че ще я напусна по-добра, в сравнение с започнах. Състезателят в мен постоянно желае още един сезон, само че към този момент е време. Сърцето и тялото ми знаеха, само че трябваше да дам време на мозъка ми да го одобри ", написа Паркър в Инстаграм.

Избрана в първия кръг на Драфта през 2008 година баскетболистката изведе Лос Анджелис Спаркс до плейофите 11 пъти, спечелвайки шампионата през 2016-та, преди къс престой в Чикаго Скай, с цел да завоюва купата през 2021-та.

Паркър, която ще влезе в Залата на славата на НБА, завоюва два пъти олимпийското злато с отбора на Съединени американски щати и преподписа с Ейсис през февруари, само че сподели, че кракът няма да й разреши да играе в плейофите.

" Не е занимателно да знаеш какво можеш да направиш, само че да не можеш. Благодарна съм, че в продължение на 16 години играх баскетбол, с цел да си изкарвам прехраната и макар всички травми ", добави Паркър.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР