Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал назова имената

...
Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал назова имената
Коментари Харесай

Ван Гаал каза имената на 10 звезди, които е искал да привлече в Юнайтед, но не са му позволили

Бившият управител на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал назова имената на 10 огромни звезди на международния футбол, които е желал да притегли по време на престоя си на " Олд Трафорд ". Холандецът не е съумял да осъществя нито един от тези прехвърляния, като косвено укорява за това основния изпълнителен шеф на " алените дяволи " Ед Уудърд, който е водил всички договаряния.

" Исках Роберт Левандовски, само че когато видях, че това ще бъде мъчно, пробвах да взема Гонсало Игуаин. Преди да дойда, приказвах с борда и за Неймар. Когато си в Юнайтед, би трябвало да мислиш световно. Той беше забавен за клуба и във връзка с фланелките, които щяха да бъдат продадени. Освен това желаех бързи крила. По същата причина пробвах да взема Садио Мане и Рияд Марез. Томас Мюлер също беше в моя лист. За халфовата линия желаех Н'Голо Канте. Дори се пробвах да привлека Джеймс Милнър, който към този момент бе на възраст, само че е мултифункционален и има страхотни лидерски качества. За отбраната желаех Серхио Рамос и Матс Хумелс. Това бяха моите топ цели, само че не успяхме да вземем нито един от тях. Не знам заради каква причина, тъй като аз съм управител и не съм взел участие в договарянията.

След като си потеглих, играчи като Марез и Канте се озоваха в Манчестър Сити и Челси, само че Юнайтед не съумя да ги притегли. Това ми се коства доста необичайно ", съобщи Ван Гаал в изявление за FourFourTwo.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР