927 българи са станали милионери през изминалата година - доходите

...
927 българи са станали милионери през изминалата година - доходите
Коментари Харесай

927 българи са станали милионери през изминалата година

927 българи са станали милионери през миналата година - приходите им са били над 1 млн. лв.. Това демонстрират данните на приходната организация след приключването на данъчната акция и оповестяването на приходите от физическите лица. Срокът за това беше 30 април, над 742 000 души са подали заявления.

От данъчната администрация прецизират, че не могат да посочат специалностите им, тъй като това са персонални данни, с които те могат да бъдат разпознати. 

Други 4710 българи са оповестили приходи сред 250 и 500 000 лв., сочат данните на Национална агенция за приходите. Над 20 000 пък са били тези с приходи сред 100 000 и 250 000 лв..

 Източник на Би Би Си: Ружа Игнатова може да е плащала на Таки до 100 000 евро на месец за отбрана 4 мин. Източник на Би Би Си: Ружа Игнатова може да е плащала на Таки до 100 000 евро на месец за отбрана  Шест часа пердах с юмруци и ритници: Мъж преби грубо брачната половинка си 5 мин. Шест часа пердах с юмруци и ритници: Мъж преби грубо брачната половинка си  Трагедия в Симеоновград: Син умъртви татко си, а по-късно се самоуби 2 мин. Трагедия в Симеоновград: Син умъртви татко си, а по-късно се самоуби  37-годишен с прякор Мушамата е дрифтаджията, аварирал на трамвайните линии в София (ВИДЕО) 2 мин. 37-годишен с прякор Мушамата е дрифтаджията, аварирал на трамвайните линии в София (ВИДЕО)  7 пъти в болница, изписана с диагноза „ пияна “: Жена се оказа с рядко заболяване 3 мин. 7 пъти в болница, изписана с диагноза „ пияна “: Жена се оказа с рядко заболяване  Засякоха автомобил с 221 км/ч по Автомагистрала „ Тракия “ 2 мин. Засякоха автомобил с 221 км/ч по Автомагистрала „ Тракия “  Източник на Би Би Си: Ружа Игнатова може да е плащала на Таки до 100 000 евро на месец за отбрана 4 мин. Източник на Би Би Си: Ружа Игнатова може да е плащала на Таки до 100 000 евро на месец за отбрана  Шест часа пердах с юмруци и ритници: Мъж преби грубо брачната половинка си 5 мин. Шест часа пердах с юмруци и ритници: Мъж преби грубо брачната половинка си  Трагедия в Симеоновград: Син умъртви татко си, а по-късно се самоуби 2 мин. Трагедия в Симеоновград: Син умъртви татко си, а по-късно се самоуби  37-годишен с прякор Мушамата е дрифтаджията, аварирал на трамвайните линии в София (ВИДЕО) 2 мин. 37-годишен с прякор Мушамата е дрифтаджията, аварирал на трамвайните линии в София (ВИДЕО)  7 пъти в болница, изписана с диагноза „ пияна “: Жена се оказа с рядко заболяване 3 мин. 7 пъти в болница, изписана с диагноза „ пияна “: Жена се оказа с рядко заболяване  Засякоха автомобил с 221 км/ч по Автомагистрала „ Тракия “ 2 мин. Засякоха автомобил с 221 км/ч по Автомагистрала „ Тракия “

Най-високият приход разгласен от физическо лице, в това число и като едноличен търговец, е от българин спечелил 70 милиона лв. от продажба на акции, капиталови бонове и други финансови активи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР